Linux Lite 3.8 yükleyici çöktü hatası

USB'ye hatalı yazılmış olabilir tekrar deneyebilirsiniz ama son sürüm kullanmanız her zaman daha iyi olacaktır son sürümü indirip Rufus veya ISO to USB uygulamasıyla tekrardan yazdırabilirsiniz.

Daha hafif Linux dağıtımları var Xubuntu, Lubuntu gibi 1GB RAM'le Linux Mint sıkıntı çıkarabilir.
Büyük ihtimal Lubuntu'nun da 20.04 sürümünün 32-bit desteği olmayacak.(Xubuntu 20.04'te 32-bit desteği yok. 18.04 sürümlerinin desteği var biliyorum onlar tercih edilebilir..) Linux Mint Cinnamon 1GB RAM ile sorun çıkartabilir ama XFCE'nin sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Hocam en son kök dizini olustururken yalnıs yapıomusum tam onu düzelttim.Kurulum tamamlandı.Tekrar başlattım durum bu.
Hocam en son kök dizini olustururken yalnıs yapıomusum tam onu düzelttim.Kurulum tamamlandı.Tekrar başlattım durum bu.
Hocam çok şükür pcnin enerjisini kesip boot menuden hardiski secince linux seceneği geldi kurulum basarılı bir şekilde tamamlandı.

Dosya Ekleri

• 1591874484792715104877421051315.jpg
    1591874484792715104877421051315.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 99
Hocam en son kök dizini olustururken yalnıs yapıyormusum tam onu düzelttim. Kurulum tamamlandı. Tekrar başlattım durum bu.

Hocam çok şükür PC'nin enerjisini kesip Boot menuden hardiski secince Linux seceneği geldi kurulum basarılı bir şekilde tamamlandı.

Paketleri güncellemeyi unutmayın.

Kod:
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt dist-upgrade

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı