Hocam dd modda da denedim ama yine yükleyici çöktü hatası aldım Sistem intel atom işkemci 1.6 ghz 1 gb ram 32 bit.Baska bir dağıtım önerirseniz onu kurayım.Linux Lite 5.0'ı Rufus ile DD modunda yazdırarak kurmayı deneyin.
İlginç, Linux Mint XFCE deneyebilir misiniz? Linux Mint XFCE'nin en son versiyonunun hala 32-bit desteği var.Hocam DD modda da denedim ama yine yükleyici çöktü hatası aldım Sistem Intel Atom işlemci 1.6 GHz 1GB RAM 32-bit. Başka bir dağıtım önerirseniz onu kurayım.
İlginç, Linux Mint xfce deneyebilir misiniz? Linux Mint Xfce'nin en son versiyonunun hala 32-Bit desteği var.
Büyük ihtimal Lubuntu'nun da 20.04 sürümünün 32-bit desteği olmayacak.(Xubuntu 20.04'te 32-bit desteği yok. 18.04 sürümlerinin desteği var biliyorum onlar tercih edilebilir..) Linux Mint Cinnamon 1GB RAM ile sorun çıkartabilir ama XFCE'nin sorun çıkaracağını düşünmüyorum.Daha hafif Linux dağıtımları var Xubuntu, Lubuntu gibi 1GB RAM'le Linux Mint sıkıntı çıkarabilir.
Hocam çok şükür pcnin enerjisini kesip boot menuden hardiski secince linux seceneği geldi kurulum basarılı bir şekilde tamamlandı.Hocam en son kök dizini olustururken yalnıs yapıomusum tam onu düzelttim.Kurulum tamamlandı.Tekrar başlattım durum bu.
Hocam en son kök dizini olustururken yalnıs yapıyormusum tam onu düzelttim. Kurulum tamamlandı. Tekrar başlattım durum bu.
Hocam çok şükür PC'nin enerjisini kesip Boot menuden hardiski secince Linux seceneği geldi kurulum basarılı bir şekilde tamamlandı.
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt dist-upgrade
Şu an ediyor sanırım.Paketleri güncellemeyi unutmayın.
Kod:sudo apt-get update sudo apt-get upgrade sudo apt dist-upgrade
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.