Manjaro XFCE 32 Bit öneririm.
Şu an ediyor sanırım.Eki Görüntüle 588615
Hocam bu upgrade ortalama ne kadar sürüyor.2 sefer kapanıp açıldı da bilgisayar normal mi ??Sonuna nokta koymayın.
Hocam bu upgrade ortalama ne kadar sürüyor. 2 sefer kapanıp açıldı da bilgisayar normal mi?
Kapanmaması lazım genelde kapanmaz. Komutu yazıp fotoğraf atarsan iyi olur.
GRUB Customizer için bazen PPA eklemeniz gerekebiliyor, onun dışında bunun için şu kodları kullanabilirsiniz;Hocam bu GRUB Customizer program paket yöneticisini yüklemeye çalışıyorum da BIOS ekranında Windows'u başa almak için. Acaba benzer başka bir araç var mı? Birçok siteden arastırdım. Ya kod olmuyor ya da paket bulamıyor.
sudo nano /etc/default/grub
yazın, GRUB_DEFAULT=0 sayısını Windows'un bulunduğu index'e göre ayarlayın. Örneğin GRUB ekranında Windows 3. sırada ise indexi 2'dir çünkü indexleme 0'dan başlar ve sıfır, listedeki 1. elemana denk gelir. Ctrl + O ile kaydedin daha sonra Ctrl + X ile çıkın. Daha sonra değişiklikleri uygulamak için sudo update-grub
yazın.Hocam çok sağolun programa gerek kalmadan direk windowsa geçiş yaptım.teşekkürler.GRUB Customizer için bazen PPA eklemeniz gerekebiliyor, onun dışında bunun için şu kodları kullanabilirsiniz;
Terminalesudo nano /etc/default/grub
yazın, GRUB_DEFAULT=0 sayısını Windows'un bulunduğu index'e göre ayarlayın. Örneğin GRUB ekranında Windows 3. sırada ise indexi 2'dir çünkü indexleme 0'dan başlar ve sıfır, listedeki 1. elemana denk gelir. Ctrl + O ile kaydedin daha sonra Ctrl + X ile çıkın. Daha sonra değişiklikleri uygulamak içinsudo update-grub
yazın.
Hocam linux yazılımını sildiğimde pc açıkırken bu hatayı alıyorum su an yuklu olan win 8 e geçiş yapamıyorum.Hocam çok sağolun programa gerek kalmadan direk windowsa geçiş yaptım.teşekkürler.
bende de aynı hata var nasıl çözdünüz? 1 kere ext4 sistemiyle / kurdum hata alınca aynı diske otomatik yüklettim yine çöktü???Hocam en son kök dizini olustururken yalnıs yapıomusum tam onu düzelttim.Kurulum tamamlandı.Tekrar başlattım durum bu.
Hocam çok şükür pcnin enerjisini kesip boot menuden hardiski secince linux seceneği geldi kurulum basarılı bir şekilde tamamlandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.