Linux Lite masaüstü ortamı değiştirme

• Konuyu başlatan 342746
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.076

342746

Megapat
Makaleler
10
Arkadaşlar Linux Lite'a MacOS tarzı bir masaüstü ortamı kurmak istiyorum. Birkaç video izledim fakat bir şey anlamadım. MacOS tarzı bir masaüstü ortamı istiyorum nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar Linux Lite'a macOS tarzı bir masaüstü ortamı kurmak istiyorum. Birkaç video izledim fakat bir şey anlamadım. macOS tarzı bir masaüstü ortamı istiyorum nasıl yapabilirim?

Linux Lite için fazla özelleştirme mevcut değil, macOS özelleştirmesini yapabileceğin hızlı dağıtım manjora Xfce'dir.

Linux Lite Xfce ortamını kullanır, Xfce'de çok güzel macOS görünümü elde edebilirsin. YouTube'da videoları var, bakabilirsin.

Uğraşmak istemiyorsan Pantheon ortamını kurabilirsin.
Hocam Pantheon ortamı da fena değil MacOS'a benziyor kurabilirim. Nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum. Bir de masaüstü ortamını değiştirdikten sonra eski haline nasıl dönebilirim?

Hocam Pantheon ortamı da fena değil MacOS'a benziyor kurabilirim. Nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum.

sudo apt install elementary-desktop bu komutu dene. Ubuntu tabanlı dağıtım kullanmadığım için işe yararmı bilmiyorum.

Bir de masaüstü ortamını değiştirdikten sonra eski haline nasıl dönebilirim?

Oturum açma yerinden masaüstü ortamını seçeceksin. Pantheon yüklersen orada Xfce ve Pantheon seçenekleri gözükür.

Hocam Pantheon ortamı da fena değil MacOS'a benziyor kurabilirim. Nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum. Bir de masaüstü ortamını değiştirdikten sonra eski haline nasıl dönebilirim?

Hocam aklıma gelmiyor bir dağıtım vardı dağıtım macOS temasıyla beraber kurulu geliyordu. @vermillionp2 @Dengesiz Kokarca @Zurnadürüm hocalarımdan biri belki biliyordur.

Aslında direkt MacOS'da olabilir benzeri de. Gerçekten MacOS teması çok hoşuma gidiyor. @ynot Hocam siz nasıl kurduğunuzu anlatır mısınız rica etsem? 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı