Arkadaşlar Linux Lite'a macOS tarzı bir masaüstü ortamı kurmak istiyorum. Birkaç video izledim fakat bir şey anlamadım. macOS tarzı bir masaüstü ortamı istiyorum nasıl yapabilirim?
Hocam Pantheon ortamı da fena değil MacOS'a benziyor kurabilirim. Nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum. Bir de masaüstü ortamını değiştirdikten sonra eski haline nasıl dönebilirim?Linux Lite Xfce ortamını kullanır, Xfce'de çok güzel macOS görünümü elde edebilirsin. YouTube'da videoları var, bakabilirsin.
Uğraşmak istemiyorsan Pantheon ortamını kurabilirsin.
Hocam Pantheon ortamı da fena değil MacOS'a benziyor kurabilirim. Nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum.
sudo apt install elementary-desktop
bu komutu dene. Ubuntu tabanlı dağıtım kullanmadığım için işe yararmı bilmiyorum.Bir de masaüstü ortamını değiştirdikten sonra eski haline nasıl dönebilirim?
Hocam Pantheon ortamı da fena değil MacOS'a benziyor kurabilirim. Nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum. Bir de masaüstü ortamını değiştirdikten sonra eski haline nasıl dönebilirim?
Hocam aklıma gelmiyor bir dağıtım vardı dağıtım macOS temasıyla beraber kurulu geliyordu.
Pnm Linux?
Linux Lite masaüstü ortamı olarak Xfce kullanıyor, bu yüzden Manjaro Xfce'de yapabileceğin özelleştirmeleri Linux Lite'da da yapabilirsin.Linux Lite için fazla özelleştirme mevcut değil, macOS özelleştirmesini yapabileceğin hızlı dağıtım manjora Xfce'dir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.