Clear Linux da deneyebilirsiniz.
Eğer marka bir laptop ise markasını aratıp öyle oyun testlerine bakarsanız daha iyi olur. Bence Lubuntu kullanmanız doğru olur fakat çok hafif bir dağıtım isterseniz Puppy Linux tarzı bir şey bakabilirsiniz.
Clear Linux'da deneyebilirsiniz.
Eğer marka bir laptop ise markasını aratıp öyle oyun testlerine bakarsanız daha iyi olur. Bence Lubuntu kullanmanız doğru olur fakat çok hafif bir dağıtım isterseniz Puppy Linux tarzı bir şey bakabilirsiniz.
@LOLTA55 Hayır. Puppy UEFI uyumlu değilmiş. Fakat yakında UEFI desteği getirilecekmiş. O yüzden Lubuntu kurarsanız iyi olur. Lubuntu diğer dağıtımlara göre çok hafif ve arayüzü bence çok güzel.
@LOLTA55 Hayır. Puppy UEFI uyumlu değilmiş. Fakat yakında UEFI desteği getirilecekmiş. O yüzden Lubuntu kurarsanız iyi olur. Lubuntu diğer dağıtımlara göre çok hafif ve arayüzü bence çok güzel.
@LOLTA55 Puppy Linux hafif fakat arayüz olarak hoş bir görünüşe sahip değil. Lubuntu 18.04 sürümünü denemenizi öneriyorum. Ek olarak sadece internette dolaşacaksanız Windows 7'de tercih edebilirsiniz.
@LOLTA55 puppy Linux hafif fakat arayüz olarak hoş bir görünüşe sahip değil. Lubuntu 18.04 sürümünü denemenizi öneriyorum. Ek olarak sadece internette dolaşacaksanız Windows 7'de tercih edebilirsiniz.
Donanım hızlandırma GNU/Linux'ta bazen sorunlara yol açabiliyor. Bu yüzden tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırma kapalı ve donanım hızlandırma açık olarak test yapın.