Chany Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 81 5 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, Windows'un kapalı dünyasından sıkılıp Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Aranızda Linux'ta LoL gibi oyunları çalıştıran var mı?
Arkadaşlar, Windows'un kapalı dünyasından sıkılıp Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Aranızda Linux'ta LoL gibi oyunları çalıştıran var mı?
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 5 Ağustos 2021 #2 Steamde varsa ve steam de lolün linux desteği varsa açar.
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 387354 dedi: Steamde varsa ve steam de lolün linux desteği varsa açar. Genişletmek için tıkla... Steam'de olmadığına göre Ve hayır, linux desteği yok ama oynanamaz diye birşey de yok.
387354 dedi: Steamde varsa ve steam de lolün linux desteği varsa açar. Genişletmek için tıkla... Steam'de olmadığına göre Ve hayır, linux desteği yok ama oynanamaz diye birşey de yok.
Chany Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 81 5 Ağustos 2021 #4 oynadın mı sen hiç bu tarz oyunlar
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Ağustos 2021 #5 Wine ile deneyebilirsin ama çok yavaş çalışıyor istemci vs. ve performans aşırı derece düşüyor. Oyun için geçmeni pek tavsiye etmiyorum.
Wine ile deneyebilirsin ama çok yavaş çalışıyor istemci vs. ve performans aşırı derece düşüyor. Oyun için geçmeni pek tavsiye etmiyorum.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 5 Ağustos 2021 #6 CoffeeCake_AoE dedi: Steam'de olmadığına göre Ve hayır, Linux desteği yok ama oynanamaz diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Aarch 64 sistemin 64 Bit desteği yok diye 64 Bit'te çalışamaz diye bir şey yok denilemeyeceğine göre aynı mantık.
CoffeeCake_AoE dedi: Steam'de olmadığına göre Ve hayır, Linux desteği yok ama oynanamaz diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Aarch 64 sistemin 64 Bit desteği yok diye 64 Bit'te çalışamaz diye bir şey yok denilemeyeceğine göre aynı mantık.
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #7 387354 dedi: Aarch 64 sistemin 64 Bit desteği yok diye 64 Bit'te çalışamaz diye bir şey yok denilemeyeceğine göre aynı mantık. Genişletmek için tıkla... Şuanda Aarch 64 hakkında mı konuşuyoruz ?
387354 dedi: Aarch 64 sistemin 64 Bit desteği yok diye 64 Bit'te çalışamaz diye bir şey yok denilemeyeceğine göre aynı mantık. Genişletmek için tıkla... Şuanda Aarch 64 hakkında mı konuşuyoruz ?
Chany Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 81 5 Ağustos 2021 #8 Dimensity dedi: Wine ile deneyebilirsin ama çok yavaş çalışıyor istemci vs. ve performans aşırı derece düşüyor. Oyun için geçmeni pek tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... hmm peki onun haricinde geçmeli miyim
Dimensity dedi: Wine ile deneyebilirsin ama çok yavaş çalışıyor istemci vs. ve performans aşırı derece düşüyor. Oyun için geçmeni pek tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... hmm peki onun haricinde geçmeli miyim
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #9 Chany dedi: oynadın mı sen hiç bu tarz oyunlar Genişletmek için tıkla... Evet, Lol'ü denedim ve rezalet çalışıyo ama birde istersen sen dene: docs/HowToDXVK.md at master · lutris/docs Chany dedi: hmm peki onun haricinde geçmeli miyim Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Chany dedi: oynadın mı sen hiç bu tarz oyunlar Genişletmek için tıkla... Evet, Lol'ü denedim ve rezalet çalışıyo ama birde istersen sen dene: docs/HowToDXVK.md at master · lutris/docs Chany dedi: hmm peki onun haricinde geçmeli miyim Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
D DarkLife Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Ağustos 2021 #10 CoffeeCake_AoE dedi: Şu anda aarch 64 hakkında mı konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız ama hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
CoffeeCake_AoE dedi: Şu anda aarch 64 hakkında mı konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız ama hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?