Linux masaüstü önerisi

FreeBSD'de GNOME kullaniyorum. Maalesef KDE sddm BSD'de sorun cikariyor. Ben de elim ayagim dolana dolana mecbur kullaniyorum. Bir seyi arayip bulanadek canim cikiyor. Ben KDE'ye alistim, cikamiyorum

Şu kde5'te problem yaşamasam başka bir DE'ye zaten geçmem.
Xfce aslında tam sizn için gibi. Orta seviye bir bilgisayarınız var anladığım kadarıyla. Ne Cinnamon, KDE gibi ağır olur, ne de LXFDE gibi kötü görünümlü olur.

KDE'de, Cinnamon'da pcmi gram zorlamadı. Görünümünü beğendiğim DE'ı kullanmayı seviyorum. Işte o yüzden cinnamon tercihim değil. Belki garip gelebilir ama Xfce'den hoşlanmadım.

Benim en sevdiğim XFCE ortamıdır ama dedikleri gibi DDE şans verebilirsiniz. Birde Pantheon masaüstü kuruluyor mu bilmiyorum ama o da olabilir. Tweaks kurulduktan sonra özelleştirme imkanı sunuyor.

Ilk GNOME'ye geçtim. Şu an oldukça iyi geldi. Uzun süre gidecekmiş gibime geliyor. Bundan sonra Budgie, ardından diğer De'leri denerim. Önerileriniz için sağolun.

Kesinlikle DDE mutlaka deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…