4 49823 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 1.079 Makaleler 2 Çözümler 11 10 Haziran 2020 #11 reco017 dedi: Hocam kurulum esnasında klavye ayarları çıkmıyor.Sorun ne olabilir.Eki Görüntüle 587871 Kurulum ekranını gecip bölümlemeye geldiğümizde bölümleme yaptığım diğer boş bölüm kullanılamaz diyor sebebi ne acaba ?? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım. Klavye seçeneklerini dili seçtikten sonra sorması lazım.
reco017 dedi: Hocam kurulum esnasında klavye ayarları çıkmıyor.Sorun ne olabilir.Eki Görüntüle 587871 Kurulum ekranını gecip bölümlemeye geldiğümizde bölümleme yaptığım diğer boş bölüm kullanılamaz diyor sebebi ne acaba ?? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım. Klavye seçeneklerini dili seçtikten sonra sorması lazım.
reco017 Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 79 10 Haziran 2020 #12 49823 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Klavye seçeneklerini dili seçtikten sonra sorması lazım. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yapıo hıcam şimdilik sıkıntı yok teşekkürler. 49823 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Klavye seçeneklerini dili seçtikten sonra sorması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum esnasında kurucu çöktü hatası aldım.Sebebi nedir acaba. Son düzenleme: 10 Haziran 2020
49823 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Klavye seçeneklerini dili seçtikten sonra sorması lazım. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yapıo hıcam şimdilik sıkıntı yok teşekkürler. 49823 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Klavye seçeneklerini dili seçtikten sonra sorması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum esnasında kurucu çöktü hatası aldım.Sebebi nedir acaba.
Bedirhan6663 Picopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #13 reco017 dedi: Kurulumu yapıyor hıcam şimdilik sıkıntı yok teşekkürler. Hocam kurulum esnasında kurucu çöktü hatası aldım. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sisteminizden kaynaklı olabilir. Daha kararlı bir sürüm seçin.
reco017 dedi: Kurulumu yapıyor hıcam şimdilik sıkıntı yok teşekkürler. Hocam kurulum esnasında kurucu çöktü hatası aldım. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sisteminizden kaynaklı olabilir. Daha kararlı bir sürüm seçin.