Linux Mint açılırken ekrana rastgele renkler geliyor

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Eke bırakacağım resimler gibi. Nedense sürekli değil de zamanı belirsiz olarak ara sıra çıkıyor. Nedeni nedir? Bir sorun yaratır mı?

20230120_200305.jpg

20230120_200214.jpg

20230120_200301.jpg

20230120_200302.jpg

"Hatasız Linux olmaz."
~@518679

@363652 hocam yardımcı olabilir. Zararı olacağını düşünmüyorum ama.
Hatasız Linux da Olur.

Eke bırakacağım resimler gibi. Nedense sürekli değil de zamanı belirsiz olarak ara sıra çıkıyor. Nedeni nedir? Bir sorun yaratır mı?

Eki Görüntüle 1639298

Eki Görüntüle 1639299

Eki Görüntüle 1639300

Eki Görüntüle 1639304
Zaten ben 21.1 sürümünü pek beğenmedim. Stabilliğini kaybetmiş. Bundan sonra Linux Mint önermeyeceğim.

Hatasız Linux da Olur.

Zaten ben 21.1 sürümünü pek beğenmedim. Stabilliğini kaybetmiş. Bundan sonra Linux Mint önermeyeceğim.

Bende değiştireceğim ya. Bende pek beğenmedim.

Hatasız Linux da Olur.

Önerdiğiniz Linux dağıtımı var mı hocam? Lubuntu nasıldır sizce? Önerileriniz?

Yani tecrübe neye göre veriliyor bilmiyorum. Eğer vim kullanmak ve bellek kullanımını incelemek bile yeterli diyorsanız. Yeterli seviyedeyim.
Arch tabanlı olarak: ArcoLinux ve Garuda önerebilirim.
Fedora/OpenSUSE seçenek olabilir.
Debian tabanlı olarak: ZorinOS, Xubuntu, Ubuntu Budgie ve diğer Ubuntu türevlerini önerebilirim.

buraya bakabilirsiniz.

Arch tabanlı olarak: ArcoLinux ve Garuda önerebilirim.
Fedora/OpenSUSE seçenek olabilir.
Debian tabanlı olarak: Zorin OS, Xubuntu, Ubuntu Budgie ve diğer Ubuntu türevlerini önerebilirim.

Buraya bakabilirsiniz.

Fedora diyor. Fedora sistem dostu mu hocam? Çok sisteme güç bindirmez değil mi? Hafif olması önemli de benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı