Çözüldü Linux Mint Bluetooth yöneticisi açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

288313

Kilopat
Linux Mint Cinnamon kurdum az önce. Sistemi yeniden başlattığımda sağ altta Bluetooth simgesi gözüküyor tıklıyorum daha sonra açıyorum ve simge oradan kayboluyor. Ayarlardan Bluetooth yöneticisine tıkladığımda açılır gibi olup hemen kapanıyor. Sistem bilgilerinden Bluetooth bağlı gözüküyor. Blueman güncel. Uçbirimden rfkill ile baktığımda her şey unblocked halde. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Ben realtekse dedim realtek değilse buna gerek yoktu. Başka sorun çıkarmaz inşallah.
Yok kuramadı zaten hata verdi. Umarım bir şekilde halledebilirim benim için mühim bir şey.

Sonunda uzun uğraşlar sonucu başardım. İlk önce Bluetooth cihazını PC'den çıkardım. Daha sonra Blueman yazlımını kaldırdım ve tekrar kurdum. Daha sonra ise cihazı tekrar taktım ve düzeldi. Konu kapanabilir.
Hocam kartınız realtek ise sudo apt-add-repository non-free ; sudo apt update ; sudo apt install -f firmware-realtek bunu direk çalıştırın.
Olmadı dostum maalesef. Bluetooth cihazı olarak Cambridge Silicon Radio Bluetooth Dongle kullanıyorum. Windows 10'da çalışıyordu lakin burada böyle bir hata aldım.

Ben realtekse dedim realtek değilse buna gerek yoktu. Başka sorun çıkarmaz inşallah.
Yok kuramadı zaten hata verdi. Umarım bir şekilde halledebilirim benim için mühim bir şey.

Sonunda uzun uğraşlar sonucu başardım. İlk önce Bluetooth cihazını PC'den çıkardım. Daha sonra Blueman yazlımını kaldırdım ve tekrar kurdum. Daha sonra ise cihazı tekrar taktım ve düzeldi. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı