engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, boot menu de boot from disk Option'u göremedim disk managmentden yeni bir simple volume yapıp FAT32 yaptım ve Mint'i oraya attım ama o diski bulamadım boot menu de.
Merhaba arkadaşlar, boot menu de boot from disk Option'u göremedim disk managmentden yeni bir simple volume yapıp FAT32 yaptım ve Mint'i oraya attım ama o diski bulamadım boot menu de.
Çözüm dombilis 11 Eylül 2022 engüzelisim dedi: Kendi D: Diskimi Partition ayırdım ve FAT32 formatladım. Genişletmek için tıkla... Flaşa atıp yapman lazım. Boot menüsünde gözükmesi için EFI dosyalarının EFI partitionunda olması lazım, bunu yapmak aşırı zor ve teknik bilgi ister.
engüzelisim dedi: Kendi D: Diskimi Partition ayırdım ve FAT32 formatladım. Genişletmek için tıkla... Flaşa atıp yapman lazım. Boot menüsünde gözükmesi için EFI dosyalarının EFI partitionunda olması lazım, bunu yapmak aşırı zor ve teknik bilgi ister.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 8 Ocak 2023 #11 engüzelisim dedi: Teşekkürler şu anda deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün benim de Ubuntu kurmam gerekiyor 2.işletim sistemi olarak ama 1 saattir uğraşıyorum USB görmüyor. Artı 0 Eksi
engüzelisim dedi: Teşekkürler şu anda deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün benim de Ubuntu kurmam gerekiyor 2.işletim sistemi olarak ama 1 saattir uğraşıyorum USB görmüyor.
KS KS engüzelisim Decapat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #12 Aydın Bekoğlu dedi: Sorunu nasıl çözdün benim de Ubuntu kurmam gerekiyor 2.işletim sistemi olarak ama 1 saattir uğraşıyorum USB görmüyor. Genişletmek için tıkla... USB olmadığı için çözüldü olarak işaretledim, yeni bir konu açarsan yardım ederler. Artı 0 Eksi
Aydın Bekoğlu dedi: Sorunu nasıl çözdün benim de Ubuntu kurmam gerekiyor 2.işletim sistemi olarak ama 1 saattir uğraşıyorum USB görmüyor. Genişletmek için tıkla... USB olmadığı için çözüldü olarak işaretledim, yeni bir konu açarsan yardım ederler.