N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #1 Linux Mint Cinnamon kurmaya çalışırken hata alıyorum. Dosya Ekleri 20240727_192453.jpg 107,4 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm Bayram Tempest 27 Temmuz 2024 NeCo01 dedi: Rufus. Genişletmek için tıkla... DD modunda mı yazdırdınız? Ventoy deneyin bir de olmuyorsa.
NeCo01 dedi: Rufus. Genişletmek için tıkla... DD modunda mı yazdırdınız? Ventoy deneyin bir de olmuyorsa.
KS KS N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #11 Bayram Tempest dedi: Eki Görüntüle 2265858 Ayrıca Ventoy GPT destekliyor. Genişletmek için tıkla... Bende direk MBR diyor hocam Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Eki Görüntüle 2265858 Ayrıca Ventoy GPT destekliyor. Genişletmek için tıkla... Bende direk MBR diyor hocam
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Temmuz 2024 #12 NeCo01 dedi: Bende direk MBR diyor hocam Genişletmek için tıkla... balenaEtcher kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #13 NeCo01 dedi: Bende direk MBR diyor hocam Genişletmek için tıkla... Ayarlarından GPT seçmeniz gerekiyor hocam. Paylaştığım ekran görüntüsünde ayarın yeri görünüyor. Artı 0 Eksi
NeCo01 dedi: Bende direk MBR diyor hocam Genişletmek için tıkla... Ayarlarından GPT seçmeniz gerekiyor hocam. Paylaştığım ekran görüntüsünde ayarın yeri görünüyor.
KS KS N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #14 Bayram Tempest dedi: Ayarlarından GPT seçmeniz gerekiyor hocam. Paylaştığım ekran görüntüsünde ayarın yeri görünüyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullandığım işletim sistemi Windows. Fueren dedi: balenaEtcher kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Ayarlarından GPT seçmeniz gerekiyor hocam. Paylaştığım ekran görüntüsünde ayarın yeri görünüyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullandığım işletim sistemi Windows. Fueren dedi: balenaEtcher kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Temmuz 2024 #15 NeCo01 dedi: Şu anda kullandığım işletim sistemi Windows. Deneyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminizle ne alakası var hocam? Hepsinde ayarın yeri aynı. Artı 0 Eksi
NeCo01 dedi: Şu anda kullandığım işletim sistemi Windows. Deneyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminizle ne alakası var hocam? Hepsinde ayarın yeri aynı.
KS KS N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #16 Fueren dedi: İşletim sisteminizle ne alakası var hocam? Hepsinde ayarın yeri aynı. Genişletmek için tıkla... Öyle ayar yeri falan yoktu hocam. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: İşletim sisteminizle ne alakası var hocam? Hepsinde ayarın yeri aynı. Genişletmek için tıkla... Öyle ayar yeri falan yoktu hocam.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #17 NeCo01 dedi: Öyle ayar yeri falan yoktu hocam. Genişletmek için tıkla... Windows kullandığımda da aynı yerde aynı ayar menüsüne erişebiliyordum hocam. Artı 0 Eksi
NeCo01 dedi: Öyle ayar yeri falan yoktu hocam. Genişletmek için tıkla... Windows kullandığımda da aynı yerde aynı ayar menüsüne erişebiliyordum hocam.
KS KS N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #18 Bayram Tempest dedi: Windows kullandığımda da aynı yerde aynı ayar menüsüne erişebiliyordum hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman ya ben yanlış indirdim ya da göremedim. Bayram Tempest dedi: Linux ISO dosyalarının dd modunda yazdırılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Denedim halen ayni hata. Bayram Tempest dedi: Dd modunda mı yazdırdınız? Ventoy deneyin bir de olmuyorsa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Ventoy ile deneyince oldu. Son düzenleme: 27 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Windows kullandığımda da aynı yerde aynı ayar menüsüne erişebiliyordum hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman ya ben yanlış indirdim ya da göremedim. Bayram Tempest dedi: Linux ISO dosyalarının dd modunda yazdırılması gerekir. Genişletmek için tıkla... Denedim halen ayni hata. Bayram Tempest dedi: Dd modunda mı yazdırdınız? Ventoy deneyin bir de olmuyorsa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Ventoy ile deneyince oldu.