WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #21 Selam dostlar. Şuan Xfce kurulu. Cinnamon masaüstünü denemek için baştan mı kurmam gerekir, yoksa daha kısa bir yolu var mı? Teşekkürler.
Selam dostlar. Şuan Xfce kurulu. Cinnamon masaüstünü denemek için baştan mı kurmam gerekir, yoksa daha kısa bir yolu var mı? Teşekkürler.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 21 Ocak 2023 #22 Depodan Cinnamon'u kurabilirsiniz. Veya Terminal'de; Kod:Panoya kopyala sudo apt install cinnamon komutu ile...
Depodan Cinnamon'u kurabilirsiniz. Veya Terminal'de; Kod:Panoya kopyala sudo apt install cinnamon komutu ile...
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #23 izmirkartali dedi: Depodan Cinnamon'u kurabilirsiniz. Veya Terminal'de; Kod:Panoya kopyala sudo apt install cinnamon komutu ile... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler üstad izmirkartali dedi: Depodan Cinnamon'u kurabilirsiniz. Veya Terminal'de; Kod:Panoya kopyala sudo apt install cinnamon komutu ile... Genişletmek için tıkla... Üstad, Cinnamonu yükledim ama xfce daha kolay geldi sanki ama şimdi xfce'ye geri dönemiyorum, ayarı bulamadım. Son düzenleme: 22 Ocak 2023
izmirkartali dedi: Depodan Cinnamon'u kurabilirsiniz. Veya Terminal'de; Kod:Panoya kopyala sudo apt install cinnamon komutu ile... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler üstad izmirkartali dedi: Depodan Cinnamon'u kurabilirsiniz. Veya Terminal'de; Kod:Panoya kopyala sudo apt install cinnamon komutu ile... Genişletmek için tıkla... Üstad, Cinnamonu yükledim ama xfce daha kolay geldi sanki ama şimdi xfce'ye geri dönemiyorum, ayarı bulamadım.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 22 Ocak 2023 #24 Oturum seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz. Şimdi dışarda olduğum için detaylı yönlendiremiyorum