A Alperen.py Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Linux Mint'i Dual boot kurdum ama Son kurulum aşamasında en son bir error verdi. Sonra kurulum tamamlandı ve açılınca GRUB bu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Linux Mint'i Dual boot kurdum ama Son kurulum aşamasında en son bir error verdi. Sonra kurulum tamamlandı ve açılınca GRUB bu hatayı veriyor.
Çözüm EldrithcWraith 22 Haziran 2023 Kurulumu tekrar offline bir sekilde yapin. Ugrasmam diyorsaniz LiveISO'yu baslatip GRUB Rescue aracini calistirin. Rescue GRUB secenegini secin, yeniden baslattiginizda yuksek ihtimalle sistem acilir olacak.
Kurulumu tekrar offline bir sekilde yapin. Ugrasmam diyorsaniz LiveISO'yu baslatip GRUB Rescue aracini calistirin. Rescue GRUB secenegini secin, yeniden baslattiginizda yuksek ihtimalle sistem acilir olacak.
KS KS A Alperen.py Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #11 EldrithcWraith dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Purge komutu bulunamadı diyor. EldrithcWraith dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kanka ben araştırdım bu boot repairi tamamladım düzeldi GRUB geldi ama Windows yoktu ve sadece Ubuntu vardı. Son düzenleme: 22 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Purge komutu bulunamadı diyor. EldrithcWraith dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kanka ben araştırdım bu boot repairi tamamladım düzeldi GRUB geldi ama Windows yoktu ve sadece Ubuntu vardı.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #12 Alperen.py dedi: Kanka ben araştırdım bu boot repairi tamamladım düzeldi GRUB geldi ama Windows yoktu ve sadece Ubuntu vardı. Genişletmek için tıkla... sudo os-prober sudo update-grub Yazip yeniden baslatin. Windows gelmezse haber verirsiniz. Artı 0 Eksi
Alperen.py dedi: Kanka ben araştırdım bu boot repairi tamamladım düzeldi GRUB geldi ama Windows yoktu ve sadece Ubuntu vardı. Genişletmek için tıkla... sudo os-prober sudo update-grub Yazip yeniden baslatin. Windows gelmezse haber verirsiniz.
KS KS A Alperen.py Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #13 EldrithcWraith dedi: sudo os-prober sudo update-grub Yazip yeniden baslatin. Windows gelmezse haber verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun sabahtan beri uğraşıyordum sonunda oldu. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: sudo os-prober sudo update-grub Yazip yeniden baslatin. Windows gelmezse haber verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun sabahtan beri uğraşıyordum sonunda oldu.