hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Ekim 2020 #1 Dock bar için plank yükledim, ama plank açıkken ekranda böyle tuhaf bir çizgi çıkıyor. Şimdiden teşekkürler. Masaüstü: Xfce4. Dock Bar'ın birazcık yukarısına bakarsanız, çizgiyi görebilirsiniz.
Dock bar için plank yükledim, ama plank açıkken ekranda böyle tuhaf bir çizgi çıkıyor. Şimdiden teşekkürler. Masaüstü: Xfce4. Dock Bar'ın birazcık yukarısına bakarsanız, çizgiyi görebilirsiniz.
Çözüm Y Y yolcu 22 Ekim 2020 Xfce compositor ayarlarından kapatılabilir. How To Remove Plank Shadow On Xubuntu? www.fosslicious.com
Xfce compositor ayarlarından kapatılabilir. How To Remove Plank Shadow On Xubuntu? www.fosslicious.com
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #2 Hatirladigim kadari ile Plank ayarlarindan duzeltilebiliyordu bu cizgi, ama ayarin ismini hatirlayamadim. Artı 0 Eksi
Hatirladigim kadari ile Plank ayarlarindan duzeltilebiliyordu bu cizgi, ama ayarin ismini hatirlayamadim.
KS KS hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Ekim 2020 #3 Arsenik dedi: Hatirladigim kadari ile Plank ayarlarindan duzeltilebiliyordu bu cizgi, ama ayarin ismini hatirlayamadim. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları bayağı bir kurcaladım, zaten çok fazla bir seçenek yok. Belki ben göremedim ama sanırım ayarlardan yapılmıyor. Artı 0 Eksi
Arsenik dedi: Hatirladigim kadari ile Plank ayarlarindan duzeltilebiliyordu bu cizgi, ama ayarin ismini hatirlayamadim. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları bayağı bir kurcaladım, zaten çok fazla bir seçenek yok. Belki ben göremedim ama sanırım ayarlardan yapılmıyor.
Y yolcu Kilopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 897 Makaleler 6 Çözümler 17 22 Ekim 2020 #4 Xfce compositor ayarlarından kapatılabilir. How To Remove Plank Shadow On Xubuntu? www.fosslicious.com Artı 1 Eksi Çözüm
Xfce compositor ayarlarından kapatılabilir. How To Remove Plank Shadow On Xubuntu? www.fosslicious.com
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #5 hadwiger dedi: Hocam ayarları bayağı bir kurcaladım, zaten çok fazla bir seçenek yok. Belki ben göremedim ama sanırım ayarlardan yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin hocam, XFCE kullanmayali uzun zaman oluyor. Artı 0 Eksi
hadwiger dedi: Hocam ayarları bayağı bir kurcaladım, zaten çok fazla bir seçenek yok. Belki ben göremedim ama sanırım ayarlardan yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin hocam, XFCE kullanmayali uzun zaman oluyor.
KS KS hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Ekim 2020 #6 yolcu dedi: Xfce compositor ayarlarından kapatılabilir. How To Remove Plank Shadow On Xubuntu? www.fosslicious.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam, sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
yolcu dedi: Xfce compositor ayarlarından kapatılabilir. How To Remove Plank Shadow On Xubuntu? www.fosslicious.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam, sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.