Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 27 Mayıs 2021 #1 Linux Mint'i yükledikten 3 gün sonra GRUB açılmamaya başladı. Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Çözüm O O OzgunP 27 Mayıs 2021 Aşağıdaki komutları çalıştırıp, yeniden dene bakalım. Kod:Panoya kopyala echo -e 'GRUB_TIMEOUT="5"\nGRUB_TIMEOUT_STYLE="menu"' | sudo tee /etc/default/grub.d/show_grub.cfg Kod:Panoya kopyala sudo update-grub
Aşağıdaki komutları çalıştırıp, yeniden dene bakalım. Kod:Panoya kopyala echo -e 'GRUB_TIMEOUT="5"\nGRUB_TIMEOUT_STYLE="menu"' | sudo tee /etc/default/grub.d/show_grub.cfg Kod:Panoya kopyala sudo update-grub
KS KS Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 27 Mayıs 2021 #21 OzgunP dedi: Rica ederim. Grub menüsünden Windows'a da erişebiliyor musun? Açıp kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Açabiliyorum artık sonunda BIOS'dan kurtuldum. Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: Rica ederim. Grub menüsünden Windows'a da erişebiliyor musun? Açıp kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Açabiliyorum artık sonunda BIOS'dan kurtuldum.