Mirzy Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #1 Halihazırda kullanmakta olduğum Linux Mint'in arkaplanına hareketli resim koymak istiyorum bu mümkün müdür? (Wallpaper Engine kullanmak istemiyorum. Windows'un kendi uygulaması vardı linuxa yüklesem çalışır mı?)
Halihazırda kullanmakta olduğum Linux Mint'in arkaplanına hareketli resim koymak istiyorum bu mümkün müdür? (Wallpaper Engine kullanmak istemiyorum. Windows'un kendi uygulaması vardı linuxa yüklesem çalışır mı?)
Çözüm Murat159 21 Temmuz 2021 Ubuntu'da Komorebi var. Mint'te Debian ve Ubuntu temelli. Paketler içinde geliyor olabilir.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #2 Ubuntu'da Komorebi var. Mint'te Debian ve Ubuntu temelli. Paketler içinde geliyor olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Mirzy Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #3 Murat159 dedi: Ubuntu'da Komorebi var. Mint'te Debian ve Ubuntu temelli. Paketler içinde geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İşime yaradı. Artı 0 Eksi
Murat159 dedi: Ubuntu'da Komorebi var. Mint'te Debian ve Ubuntu temelli. Paketler içinde geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İşime yaradı.