bensenloa Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Linux Mint 22 “wilma” cinnamon Edition kullanıyorum Windows'taki gibi PC i her açtığımda programı yönetici olarak her zaman çalıştırıp kullanabilirim?
Linux Mint 22 “wilma” cinnamon Edition kullanıyorum Windows'taki gibi PC i her açtığımda programı yönetici olarak her zaman çalıştırıp kullanabilirim?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 1 Eylül 2024 #2 bensenloa dedi: Linux Mint 22 “wilma” cinnamon Edition kullanıyorum Windows'taki gibi PC i her açtığımda programı yönetici olarak her zaman çalıştırıp kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Programı sudo komutuyla çalıştırabilirsin, bütün sistemi root olarak başlatmanızı önermem.
bensenloa dedi: Linux Mint 22 “wilma” cinnamon Edition kullanıyorum Windows'taki gibi PC i her açtığımda programı yönetici olarak her zaman çalıştırıp kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Programı sudo komutuyla çalıştırabilirsin, bütün sistemi root olarak başlatmanızı önermem.