3 gb yeter ama tavsiyem 4-6 arası birşey ideal.8 yeter.
Windows için 8 GB. Linux Mint için 4 GB yeterli.8 yeter.
Peki windows 11'den windows 10'a iso dosyasındaki setup ile geçiş yapmıştım linux mint'i beğenmez isem aynı şekilde microsoftun sitesinden windows 10 isosundaki setup ile dönüş yapabilir miyim?4 GB yeter.
Windows için 8 GB. Linux Mint için 4 GB yeterli.
Yapabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz ancak Windows 10 (ve 11) için 8 GB USB Flash gerekli. Ona göre bir 4 GB bir de 8 GB Flash alın.Peki windows 11'den windows 10'a iso dosyasındaki setup ile geçiş yapmıştım linux mint'i beğenmez isem aynı şekilde microsoftun sitesinden windows 10 isosundaki setup ile dönüş yapabilir miyim?
yani direk windows için linuxtayken isodaki setup ile kurulum yapabilirimYapabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz ancak Windows 10 (ve 11) için 8 GB USB flash gerekli. Ona göre bir 4 GB bir de 8 GB flash alın.
Az önce de dediğim gibi Linux Mint için 4 GB yeterlidir.
Sadece 8 GB bellek alın. İşiniz Windows veya başka bir distro-ya düştüğünde bir daha almayın. Bunun için 8 GB dedim.Yapabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz ancak Windows 10 (ve 11) için 8 GB USB Flash gerekli. Ona göre bir 4 GB bir de 8 GB Flash alın.
Az önce de dediğim gibi Linux Mint için 4 GB yeterlidir.
@Shaw Dickerson bu sorumu cevaplama imkanınız var mıyani direk windows için linuxtayken isodaki setup ile kurulum yapabilirim
Linux'ta Wine adlı program dışında .exe açamazsınız. Linux Mint kurduktan sonra linux Mint olan belleğe Windows yazdırabilirsiniz.@Shaw Dickerson bu sorumu cevaplama imkanınız var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.