Linux Mint İçin Kaç GB'lık USB Bellek Yeterli Olur?

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.599

tii

Kilopat
Makaleler
3
Windows 10'dan Linux Mint 20.3 Cinnamon 64 Bit işletim sistemine geçmek istiyorum. Bu geçiş için kaç GB'lık bir USB bellek işimi görür? Bir de Rufus ayarlarını nasıl yapmam gerekli? (UEFI)

4 GB yeter.

Windows için 8 GB. Linux Mint için 4 GB yeterli.
Peki windows 11'den windows 10'a iso dosyasındaki setup ile geçiş yapmıştım linux mint'i beğenmez isem aynı şekilde microsoftun sitesinden windows 10 isosundaki setup ile dönüş yapabilir miyim?

Peki windows 11'den windows 10'a iso dosyasındaki setup ile geçiş yapmıştım linux mint'i beğenmez isem aynı şekilde microsoftun sitesinden windows 10 isosundaki setup ile dönüş yapabilir miyim?
Yapabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz ancak Windows 10 (ve 11) için 8 GB USB Flash gerekli. Ona göre bir 4 GB bir de 8 GB Flash alın.
Az önce de dediğim gibi Linux Mint için 4 GB yeterlidir.

Yapabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz ancak Windows 10 (ve 11) için 8 GB USB flash gerekli. Ona göre bir 4 GB bir de 8 GB flash alın.
yani direk windows için linuxtayken isodaki setup ile kurulum yapabilirim

Yapabilirsiniz, sıkıntı çıkmaz ancak Windows 10 (ve 11) için 8 GB USB Flash gerekli. Ona göre bir 4 GB bir de 8 GB Flash alın.
Sadece 8 GB bellek alın. İşiniz Windows veya başka bir distro-ya düştüğünde bir daha almayın. Bunun için 8 GB dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı