o program ile halledemez miyim pekiLinux'ta Wine adlı program dışında .exe açamazsınız. Linux Mint kurduktan sonra linux Mint olan belleğe Windows yazdırabilirsiniz.
o program ile halledemez miyim pekiLinux'ta Wine adlı program dışında .exe açamazsınız. Linux Mint kurduktan sonra linux Mint olan belleğe Windows yazdırabilirsiniz.
Dostum zor bir şey değil ki zaten. Setup'u Linux üzerinde açarsanız dahi, diskleri ayarlayamassiniz. Linux'u silip Windows kuramaz siniz.o program ile halledemez miyim peki
yani illa rufus ile yazdırmam lazım windows'u belleğeDostum zor bir şey değil ki zaten. Setup'u Linux üzerinde açarsanız dahi, diskleri ayarlayamassiniz. Linux'u silip Windows kuramaz siniz.
O ISO dosyasını WoeUSB ile yazdırarak dönebilirsin, Rufus Linux üzerinde işlev görmez.Peki windows 11'den windows 10'a iso dosyasındaki setup ile geçiş yapmıştım linux mint'i beğenmez isem aynı şekilde microsoftun sitesinden windows 10 isosundaki setup ile dönüş yapabilir miyim?
Veya Ventoy kullanabilirsiniz.O ISO dosyasını WoeUSB ile yazdırarak dönebilirsin, Rufus Linux üzerinde işlev görmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.