T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Ocak 2022 #11 Shaw Dickerson dedi: Linux'ta Wine adlı program dışında .exe açamazsınız. Linux Mint kurduktan sonra linux Mint olan belleğe Windows yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o program ile halledemez miyim peki
Shaw Dickerson dedi: Linux'ta Wine adlı program dışında .exe açamazsınız. Linux Mint kurduktan sonra linux Mint olan belleğe Windows yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o program ile halledemez miyim peki
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Ocak 2022 #12 tii dedi: o program ile halledemez miyim peki Genişletmek için tıkla... Dostum zor bir şey değil ki zaten. Setup'u Linux üzerinde açarsanız dahi, diskleri ayarlayamassiniz. Linux'u silip Windows kuramaz siniz.
tii dedi: o program ile halledemez miyim peki Genişletmek için tıkla... Dostum zor bir şey değil ki zaten. Setup'u Linux üzerinde açarsanız dahi, diskleri ayarlayamassiniz. Linux'u silip Windows kuramaz siniz.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 9 Ocak 2022 #13 Shaw Dickerson dedi: Dostum zor bir şey değil ki zaten. Setup'u Linux üzerinde açarsanız dahi, diskleri ayarlayamassiniz. Linux'u silip Windows kuramaz siniz. Genişletmek için tıkla... yani illa rufus ile yazdırmam lazım windows'u belleğe
Shaw Dickerson dedi: Dostum zor bir şey değil ki zaten. Setup'u Linux üzerinde açarsanız dahi, diskleri ayarlayamassiniz. Linux'u silip Windows kuramaz siniz. Genişletmek için tıkla... yani illa rufus ile yazdırmam lazım windows'u belleğe
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 9 Ocak 2022 #14 tii dedi: Peki windows 11'den windows 10'a iso dosyasındaki setup ile geçiş yapmıştım linux mint'i beğenmez isem aynı şekilde microsoftun sitesinden windows 10 isosundaki setup ile dönüş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O ISO dosyasını WoeUSB ile yazdırarak dönebilirsin, Rufus Linux üzerinde işlev görmez.
tii dedi: Peki windows 11'den windows 10'a iso dosyasındaki setup ile geçiş yapmıştım linux mint'i beğenmez isem aynı şekilde microsoftun sitesinden windows 10 isosundaki setup ile dönüş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O ISO dosyasını WoeUSB ile yazdırarak dönebilirsin, Rufus Linux üzerinde işlev görmez.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Ocak 2022 #15 blamenvidia dedi: O ISO dosyasını WoeUSB ile yazdırarak dönebilirsin, Rufus Linux üzerinde işlev görmez. Genişletmek için tıkla... Veya Ventoy kullanabilirsiniz.
blamenvidia dedi: O ISO dosyasını WoeUSB ile yazdırarak dönebilirsin, Rufus Linux üzerinde işlev görmez. Genişletmek için tıkla... Veya Ventoy kullanabilirsiniz.