YunusDndr Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 29 Temmuz 2023 #1 Kendim bir Plymouth teması oluşturmak istiyorum. Mesela bunun [mint-logo-2] A New Plymouth Theme For Linux Mint gibi tasarlamak istersem ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Kendim bir Plymouth teması oluşturmak istiyorum. Mesela bunun [mint-logo-2] A New Plymouth Theme For Linux Mint gibi tasarlamak istersem ne yapmam gerekir?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 29 Temmuz 2023 #2 YunusDndr dedi: Kendim bir Plymouth teması oluşturmak istiyorum. Mesela bunun [mint-logo-2] A New Plymouth Theme For Linux Mint gibi tasarlamak istersem ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Maalesef internette yeterince rehber yok. Ben de bulamamıştım. Hazır Plymouth temalarının içindeki resim vb. şeyleri değiştirebilirsin.
YunusDndr dedi: Kendim bir Plymouth teması oluşturmak istiyorum. Mesela bunun [mint-logo-2] A New Plymouth Theme For Linux Mint gibi tasarlamak istersem ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Maalesef internette yeterince rehber yok. Ben de bulamamıştım. Hazır Plymouth temalarının içindeki resim vb. şeyleri değiştirebilirsin.
YunusDndr Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 29 Temmuz 2023 #3 Stereo.Luigi99 dedi: Maalesef internette yeterince rehber yok. Ben de bulamamıştım. Hazır plymouth temalarının içindeki resim vb. şeyleri değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine teşekkürler hocam.
Stereo.Luigi99 dedi: Maalesef internette yeterince rehber yok. Ben de bulamamıştım. Hazır plymouth temalarının içindeki resim vb. şeyleri değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine teşekkürler hocam.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 29 Temmuz 2023 #4 YunusDndr dedi: Yine teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Maalesef yeterince rehber hazırlanmamış bu konuda. Buradaki rehberi buldum fakat ArchLinux kullanılmış. Yine de deneyebilirsin.
YunusDndr dedi: Yine teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Maalesef yeterince rehber hazırlanmamış bu konuda. Buradaki rehberi buldum fakat ArchLinux kullanılmış. Yine de deneyebilirsin.