Linux Mint ile Discord'a nasıl girilir?

Serk4n0770

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda Linux Mint'e geçiş yaptım. Discord'a girmem gerekiyor ama Linux'a pek fazla aşina değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows tusuna basip sag alttan menuyu acip kurcalayin. Ben de Mint kullanmayali uzun oldu o yuzden tam hatirlamiyorum ama tek tusla uygulama indirebildiginiz Microsoft Store gibi built-in bir uygulama var Linux MInt'te, o uygulamayi bulun. Arama cubuguna Discord yazip aratin ve indirin. Linux'ta boyle tek tusla kesin inecek diye garanti de yok bu arada hata verip inerken sorun cikabilir o zaman terminaldeki hatayi buraya paylasirsaniz duruma gore hallederiz.

Ya da alternatif olarak internet tarayicisindan da giris yapabilirsiniz. Firefox direkt Mint ile beraber kurulu geliyor.

Yakın zamanda Linux Mint'e geçiş yaptım. Discord'a girmem gerekiyor ama Linux'a pek fazla aşina değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam DPI bypass ile mi girmekten bahsediyorsunuz? Yoksa direk Discord'u kurup açmayı mı? Size kod versem karmaşık gelir siz direk yazılım yöneticinizden Discord aratıp kurun. DPI işlerini spoofdpi veya en stabillerinden biri zapret deneyin ama zapret zor kalır spoof deneyin derim veya direk VPN kurun öyle açın yazılım yöneticinizi kullanarak işlerinizi görün ilk başlarda zamanla alışırsınız.

Yüklemekten mi bahsediyorsunuz yoksa erişim engelini aşmaktan mı?

Erişim engeli mevzusu ise aşağıdaki videolara bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videolar bana ait takıldığınız yerde sorun.

Hocam DPI bypass ile mi girmekten bahsediyorsunuz? Yoksa direk Discord'u kurup açmayı mı? Size kod versem karmaşık gelir siz direk yazılım yöneticinizden Discord aratıp kurun. DPI işlerini spoofdpi veya en stabillerinden biri zapret deneyin ama zapret zor kalır spoof deneyin derim veya direk VPN kurun öyle açın yazılım yöneticinizi kullanarak işlerinizi görün ilk başlarda zamanla alışırsınız.

Discord'u indirdim ama engeli aşmam için hangi uygulamayı kurmalıyım ve nasıl kurmalıyım biraz zor geliyor.

Dis ordu indirdim ama engeli aşamıyorum önerdiğiniz uygulamaların kurulumunu yapamadım yeni geçtiğim için zorlanıyorum.

3 tane video gönderdim ikisi byedpı biri zapret anlatıyor. Denediniz mi?

Denedim ama yapamadım.

3 tane video gönderdim ikisi byedpı biri zapret anlatıyor. Denediniz mi?

@Bal Porsuğu ya aslında şu an makinede kurulu sisteme geçirmedim ana makine üzerinden discroda girebiliyorum ama Linux'te giriş yapamadım izlediğim videolarda giriş seviyesinde bir anlatım sunmuyor.

Son düzenleme:
Komut komut gösteriliyor videolarda daha basit nasıl olabilir bilmiyorum malesef. Kolay gelsin.

Bir video daha yaptım bu sefer WARP kullanılıyor. Bence artık bunu yapabilirsin.

Komutlar açıklamada.

Son düzenleme:
Komut komut gösteriliyor videolarda daha basit nasıl olabilir bilmiyorum maalesef. Kolay gelsin.

Bir video daha yaptım bu sefer WARP kullanılıyor. Bence artık bunu yapabilirsin.

Komutlar açıklamada.

Dost bu videoda sana ait sanirim Linux Mint'e gectim bu videoyu kurdum erisim engeli gecti sonra hesabima da giris yaptim ancak Discord - Group Chat That’s All Fun & Games kisminda yukleme ekraninda kalıyor ayrica yazilim yoneticisinden de indirdim ancak bu sefer de Update failed diyor acilmiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı