Linux Mint kablosuz ağ aygıtını algılamıyor

dlphnsea

Kilopat

Bu videonun alt videosunda UEFI bootlarda kullanılması gereken şekilde başka bir video buldum ondakileri uyguladım düzgün şekilde boot etti. Ama bu defa da Wi-Fi driverı kurulmamış sanırım Wi-Fi'ya bağlanamıyorum.

Ama bu defa da Wi-Fi driverı kurulmamış sanırım Wi-Fi'ya bağlanamıyorum.
Ethernet ile bağlanabiliyorsanız bağlanın, sonra gelen bütün güncellemeleri yükleyin, yeniden başlatmanızı isteyebilir. Büyük ihtimalle Wi-Fi sürücüsünü de kurmuş olur. En azından bende kurulmamış olan sürücüleri güncelleme yapınca kurmuştu.

Ama bu defa da Wi-Fi driverı kurulmamış sanırım Wi-Fi'ya bağlanamıyorum.

Uçbirimi açın, aşağıdaki komutu uçbirime yapıştırın ve çalıştırın. Bu komut bazı çıktılar üretecek, bu çıktıları foruma yapıştırarak paylaşın.

Kod:
inxi -SNnxxz ; lsusb -tv ; rfkill list

Wi-Fi'den başka şekilde internete girmem mümkün değil.

Deniyorum hemen.

Error 22: Unsupported option: -5Nxxz

Çıktısı bu.

Telefonu USB tethering yoluyla bağlayıp internete bağlandım. Ancak güncelleştirmeler bittikten sonra da düzelmedi Wi-Fi

Son düzenleme:
Komutta yazan 5 (beş) değil, büyük s (SE) harfi. Komutu kopyalayıp yapıştırırsan hata yapmazsın.

Kusura bakmayın benim hatam telefondan bakıp elle yazmıştım. Ancak başka bir hatayla karşılaşıp Mint'i komple silmek zorunda kaldım tekrardan kurduğumda deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…