Linux Mint kapatırken donuyor

Hocam, Chrome OS kurdum şimdi de . Sonuçta kullanılmayan PC, zamanım da var. Ama elimde hala 19.3 ve son sürüm Linux Mint duruyor. Chrome OS memnun kalmazsam Linux'a döneceğim. Gariptir ki BIOS a giremiyorum şimdi de. Bu da yeni çıktı.
Linux geçersem hemen deneyeceğim, çok teşekkürler .
Aslında siz acele etmeseniz, belki bir çözümünü bulabilirdik. Bazen sorunların çözümü çok kolay tespit edilebilirken bazen görece uzun müddet alabiliyor.
Hocam Linux geçiyorum. 19.3 mü indireyim yoksa 20.1 mi? ikisi de elimde ISO olarak bekliyor.

2. komutu yazınca şifremi de girdiğimde bu şekilde kalıyor. Beklemem mi lazım? Yoksa bir yeri yanlış mı yaptım?

Son düzenleme:
2. komutu yazınca şifremi de girdiğimde bu şekilde kalıyor. Beklemem mi lazım? Yoksa bir yeri yanlış mı yaptım?

Komutu eksik kopyalamışsınız. Satırın tamamını seçip kopyalayın, yapıştırın ve çalıştırın.

Kod:
echo 'GRUB_CMDLINE_LINUX="$GRUB_CMDLINE_LINUX noefi"' | sudo tee /etc/default/grub.d/noefi.cfg

Sonra 2. komutu çalıştıracaksınız.

Kod:
sudo update-grub

Hocam, siz kralsınız kral . Sorun çözüldü, denemek için iki kez kapatıp açtım, ikisinde de oldu. ne kadar teşekkür etsem azdır beni bu problemden kurtardığınız için. Sağlıcakla kalın hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…