tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #21 Zinederon dedi: Siz yine de dediğim gibi FAT32 yazdırın kurulumu da diğer konunda dediğim gibi yap. Genişletmek için tıkla... yazdırma işlemi tamam denemeye geçiş yapacağım 1-2 saat içinde.
Zinederon dedi: Siz yine de dediğim gibi FAT32 yazdırın kurulumu da diğer konunda dediğim gibi yap. Genişletmek için tıkla... yazdırma işlemi tamam denemeye geçiş yapacağım 1-2 saat içinde.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #22 tecnoemo dedi: Yazdırma işlemi tamam denemeye geçiş yapacağım 1-2 saat içinde. Genişletmek için tıkla... Kurulumda ihtiyacınız olursa yazarsınız.
tecnoemo dedi: Yazdırma işlemi tamam denemeye geçiş yapacağım 1-2 saat içinde. Genişletmek için tıkla... Kurulumda ihtiyacınız olursa yazarsınız.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #23 Kurulum aşamasındayken Windows yanına kur seçeneğini mi seçiyim yoksa diski özeleştirerek mi kurulum yapayım?
Kurulum aşamasındayken Windows yanına kur seçeneğini mi seçiyim yoksa diski özeleştirerek mi kurulum yapayım?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #24 tecnoemo dedi: Kurulum aşamasındayken Windows yanına kur seçeneğini mi seçiyim yoksa diski özeleştirerek mi kurulum yapayım? Genişletmek için tıkla... Windows'un yanına kur seçeneğini seç.
tecnoemo dedi: Kurulum aşamasındayken Windows yanına kur seçeneğini mi seçiyim yoksa diski özeleştirerek mi kurulum yapayım? Genişletmek için tıkla... Windows'un yanına kur seçeneğini seç.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #25 Zinederon dedi: Windows'un yanına kur seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Bir de İngilizce ve çevrimdışı kurulum doğru mu? Türkçe ve çevrimiçi yapınca kaç kere o hatadan aldım.
Zinederon dedi: Windows'un yanına kur seçeneğini seç. Genişletmek için tıkla... Bir de İngilizce ve çevrimdışı kurulum doğru mu? Türkçe ve çevrimiçi yapınca kaç kere o hatadan aldım.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #26 tecnoemo dedi: Bir de İngilizce ve çevrimdışı kurulum doğru mu? Türkçe ve çevrimiçi yapınca kaç kere o hatadan aldım. Genişletmek için tıkla... Evet, İngilizce ve çevrimdışı kuracaksın ama klavyeyi Türkçe seçebilirsin.
tecnoemo dedi: Bir de İngilizce ve çevrimdışı kurulum doğru mu? Türkçe ve çevrimiçi yapınca kaç kere o hatadan aldım. Genişletmek için tıkla... Evet, İngilizce ve çevrimdışı kuracaksın ama klavyeyi Türkçe seçebilirsin.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #27 Peki ben şu an bir disk bölümü ayırdım onu NTFS ile mi yapacağım yoksa exFAT ile mi yapayım?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #28 tecnoemo dedi: Peki ben şu an bir disk bölümü ayırdım onu NTFS ile mi yapacağım yoksa exFAT ile mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Ayırdığın kısmı biçimlendirme. Ayrılmamış bölüm olarak gözüksün.
tecnoemo dedi: Peki ben şu an bir disk bölümü ayırdım onu NTFS ile mi yapacağım yoksa exFAT ile mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Ayırdığın kısmı biçimlendirme. Ayrılmamış bölüm olarak gözüksün.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 1 Mayıs 2022 #29 tecnoemo dedi: Peki ben şu an bir disk bölümü ayırdım onu NTFS ile mi yapacağım yoksa exFAT ile mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows'tan disk bölümü ayırdıysan ne NTFS, ne de exFAT olarak ayarla. Disk yönetiminde gri olarak dursun. Kurulumda yardımcı olurum. Linux zaten biçimlendirecektir.
tecnoemo dedi: Peki ben şu an bir disk bölümü ayırdım onu NTFS ile mi yapacağım yoksa exFAT ile mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Eğer Windows'tan disk bölümü ayırdıysan ne NTFS, ne de exFAT olarak ayarla. Disk yönetiminde gri olarak dursun. Kurulumda yardımcı olurum. Linux zaten biçimlendirecektir.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #30 Az kalsın biçimlendiriyordum @Zinederon @378352 ikinizde teşekkür ederim.