Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #51 tecnoemo dedi: @Zinederon çok teşekkür ederim 14 yaşımda linux kurma tecrübesi yaşadım Genişletmek için tıkla... Sürücülerini indirip güncellemelerini yaptıktan sonra uygun temayı bulma zamanın geldi. Sürprizbozan: Rehber Bu temalara bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim masaüstüm de böyle:
tecnoemo dedi: @Zinederon çok teşekkür ederim 14 yaşımda linux kurma tecrübesi yaşadım Genişletmek için tıkla... Sürücülerini indirip güncellemelerini yaptıktan sonra uygun temayı bulma zamanın geldi. Sürprizbozan: Rehber Bu temalara bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim masaüstüm de böyle:
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #52 Kurulum bitti Linux'ta dili değiştirebiliyor muyum?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #53 tecnoemo dedi: Kurulum bitti Linux'ta dili değiştirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet, language kısmından değiştir. Bir de mirroru sana en yakın olan ile değiştir.
tecnoemo dedi: Kurulum bitti Linux'ta dili değiştirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet, language kısmından değiştir. Bir de mirroru sana en yakın olan ile değiştir.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #54 Zinederon dedi: Evet, language kısmından değiştir. Bir de mirroru sana en yakın olan ile değiştir. Genişletmek için tıkla... Miror nedir?
Zinederon dedi: Evet, language kısmından değiştir. Bir de mirroru sana en yakın olan ile değiştir. Genişletmek için tıkla... Miror nedir?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #55 tecnoemo dedi: Miror nedir? Genişletmek için tıkla... Paketleri indirdiği sunucu. Yazılım kaynaklarına gir ve oradan Yansılardan ana (una) yazanı en hızlı olan ile değiştir.
tecnoemo dedi: Miror nedir? Genişletmek için tıkla... Paketleri indirdiği sunucu. Yazılım kaynaklarına gir ve oradan Yansılardan ana (una) yazanı en hızlı olan ile değiştir.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #56 Burası mı? Dosya Ekleri IMG_20220501_133919.jpg 77,7 KB · Görüntüleme: 26
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #57 tecnoemo dedi: Burası mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama sizde zaten öyle gelmiş.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2022 #58 Zinederon dedi: Evet ama sizde zaten öyle gelmiş. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım. Mesaj yazan hepinize teşekkür ederim şuan Linux Mint 20.3 Cinnamon sürümünden yazıyorum ama burada en büyük teşekkürü @Zinederon hocam hak ediyor rehber niteliğinde bir konu oldu hepinize teşekkürler. Son düzenleme: 1 Mayıs 2022
Zinederon dedi: Evet ama sizde zaten öyle gelmiş. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım. Mesaj yazan hepinize teşekkür ederim şuan Linux Mint 20.3 Cinnamon sürümünden yazıyorum ama burada en büyük teşekkürü @Zinederon hocam hak ediyor rehber niteliğinde bir konu oldu hepinize teşekkürler.