F fatihh46 Attopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Linux Mint kurmaya çalışıyorum buradan sonra ilk seceneğe tıkladığımda açılmıyor.
Çözüm F F fatihh46 16 Aralık 2023 Aha yaptım oldu. Kurtarma modunu seçip açtığımda güncellemeleri tekrar yenile yaparak yğkledim. Başlattığpımda açıldı. Pencere bakıcısı dedi: Evet desteği var ben 1.5 GB RAM PC kurdum RAM sadece 500 MB harcıyor. Genişletmek için tıkla...
Aha yaptım oldu. Kurtarma modunu seçip açtığımda güncellemeleri tekrar yenile yaparak yğkledim. Başlattığpımda açıldı. Pencere bakıcısı dedi: Evet desteği var ben 1.5 GB RAM PC kurdum RAM sadece 500 MB harcıyor. Genişletmek için tıkla...
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Kavik River Camp Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 Hocam enter tuşuna mı basıyorsunuz? Ya da bir hata mesajı veriyor mu? Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 16 Aralık 2023 #3 Siyah ekranda yazı yazmanı mı istiyor? Artı 0 Eksi
KS KS F fatihh46 Attopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 Enter lıytorum açılış ekranında kalıyor. Herhangi bir şey istemiyor Samsung logosunda kalıyor. Old Major dedi: Hocam enter tuşuna mı basıyorsunuz? Ya da bir hata mesajı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata da veermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Enter lıytorum açılış ekranında kalıyor. Herhangi bir şey istemiyor Samsung logosunda kalıyor. Old Major dedi: Hocam enter tuşuna mı basıyorsunuz? Ya da bir hata mesajı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata da veermiyor.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 16 Aralık 2023 #5 fatihh46 dedi: Enter lıytorum açılış ekranında kalıyor. Herhangi bir şey istemiyor Samsung logosunda kalıyor. Herhangi bir hata da veermiyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir Linux kur önerim Q4oS Linux Windows benzer. Son düzenleme: 16 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
fatihh46 dedi: Enter lıytorum açılış ekranında kalıyor. Herhangi bir şey istemiyor Samsung logosunda kalıyor. Herhangi bir hata da veermiyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir Linux kur önerim Q4oS Linux Windows benzer.
KS KS F fatihh46 Attopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #6 Pencere bakıcısı dedi: Farklı bir Linux kur önerim 4QoS Linux Windows benzer. Genişletmek için tıkla... Türkçe dil desteği var mı? Bir de PC eski Linux'un basit sistemlerinden birini mi kursam? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Farklı bir Linux kur önerim 4QoS Linux Windows benzer. Genişletmek için tıkla... Türkçe dil desteği var mı? Bir de PC eski Linux'un basit sistemlerinden birini mi kursam?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 16 Aralık 2023 #7 fatihh46 dedi: Türkçe dil desteği var mı bir de PC eski Linux'un basit sistemlerinden birini mi kursam. Genişletmek için tıkla... Evet desteği var ben 1.5 GB RAM PC kurdum RAM sadece 500 MB harcıyor. Artı 0 Eksi
fatihh46 dedi: Türkçe dil desteği var mı bir de PC eski Linux'un basit sistemlerinden birini mi kursam. Genişletmek için tıkla... Evet desteği var ben 1.5 GB RAM PC kurdum RAM sadece 500 MB harcıyor.
KS KS F fatihh46 Attopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #8 Aha yaptım oldu. Kurtarma modunu seçip açtığımda güncellemeleri tekrar yenile yaparak yğkledim. Başlattığpımda açıldı. Pencere bakıcısı dedi: Evet desteği var ben 1.5 GB RAM PC kurdum RAM sadece 500 MB harcıyor. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Aha yaptım oldu. Kurtarma modunu seçip açtığımda güncellemeleri tekrar yenile yaparak yğkledim. Başlattığpımda açıldı. Pencere bakıcısı dedi: Evet desteği var ben 1.5 GB RAM PC kurdum RAM sadece 500 MB harcıyor. Genişletmek için tıkla...