Q Qilin Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #11 Dorzi dedi: Mint Edge sürümünü deneyeyim o zaman. Intel i5 5200u (HDD) yeterli mi Mint edge için? Genişletmek için tıkla... Yeterli
Dorzi dedi: Mint Edge sürümünü deneyeyim o zaman. Intel i5 5200u (HDD) yeterli mi Mint edge için? Genişletmek için tıkla... Yeterli
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.668 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Aralık 2024 #12 Dorzi dedi: Mint Edge sürümünü deneyeyim o zaman. Intel i5 5200u (HDD) yeterli mi Mint edge için? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterlidir, ssd takma imkanınız varsa da bilgisayar baya hızlanacaktır
Dorzi dedi: Mint Edge sürümünü deneyeyim o zaman. Intel i5 5200u (HDD) yeterli mi Mint edge için? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterlidir, ssd takma imkanınız varsa da bilgisayar baya hızlanacaktır
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #13 lisra dedi: Fazlasıyla yeterlidir, ssd takma imkanınız varsa da bilgisayar baya hızlanacaktır Genişletmek için tıkla... SSD varda Windows dualboot yapıyorum ve SSD 250 GB olduğu için yer kalmıyor o yüzden HDD'de biraz bölüm ayırıp oraya kuruyorum.
lisra dedi: Fazlasıyla yeterlidir, ssd takma imkanınız varsa da bilgisayar baya hızlanacaktır Genişletmek için tıkla... SSD varda Windows dualboot yapıyorum ve SSD 250 GB olduğu için yer kalmıyor o yüzden HDD'de biraz bölüm ayırıp oraya kuruyorum.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.668 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Aralık 2024 #14 Dorzi dedi: SSD varda Windows dualboot yapıyorum ve SSD 250 GB olduğu için yer kalmıyor o yüzden HDD'de biraz bölüm ayırıp oraya kuruyorum. Genişletmek için tıkla... HDD ile çok düşük performans almanız muhtemel. Duruma göre ssd'ye dual boot yapmayı da düşünebilirsiniz.
Dorzi dedi: SSD varda Windows dualboot yapıyorum ve SSD 250 GB olduğu için yer kalmıyor o yüzden HDD'de biraz bölüm ayırıp oraya kuruyorum. Genişletmek için tıkla... HDD ile çok düşük performans almanız muhtemel. Duruma göre ssd'ye dual boot yapmayı da düşünebilirsiniz.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #15 lisra dedi: HDD ile çok düşük performans almanız muhtemel. Duruma göre ssd'ye dual boot yapmayı da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dualboot yaparsam çok az alan kalıyor iki taraf içinde maalesef. POP OS denedim şuanlık iyi gözüküyor sadece NVIDIA sürücü kurmak ile ilgili konu açtım. İnternet vs. herşeyi çok güzel gördü. Hatta internet Mint'ten bile daha hızlı çalışıyor gibi.
lisra dedi: HDD ile çok düşük performans almanız muhtemel. Duruma göre ssd'ye dual boot yapmayı da düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dualboot yaparsam çok az alan kalıyor iki taraf içinde maalesef. POP OS denedim şuanlık iyi gözüküyor sadece NVIDIA sürücü kurmak ile ilgili konu açtım. İnternet vs. herşeyi çok güzel gördü. Hatta internet Mint'ten bile daha hızlı çalışıyor gibi.