YeterliMint Edge sürümünü deneyeyim o zaman. Intel i5 5200u (HDD) yeterli mi Mint edge için?
YeterliMint Edge sürümünü deneyeyim o zaman. Intel i5 5200u (HDD) yeterli mi Mint edge için?
Fazlasıyla yeterlidir, ssd takma imkanınız varsa da bilgisayar baya hızlanacaktırMint Edge sürümünü deneyeyim o zaman. Intel i5 5200u (HDD) yeterli mi Mint edge için?
SSD varda Windows dualboot yapıyorum ve SSD 250 GB olduğu için yer kalmıyor o yüzden HDD'de biraz bölüm ayırıp oraya kuruyorum.Fazlasıyla yeterlidir, ssd takma imkanınız varsa da bilgisayar baya hızlanacaktır
HDD ile çok düşük performans almanız muhtemel. Duruma göre ssd'ye dual boot yapmayı da düşünebilirsiniz.SSD varda Windows dualboot yapıyorum ve SSD 250 GB olduğu için yer kalmıyor o yüzden HDD'de biraz bölüm ayırıp oraya kuruyorum.
Dualboot yaparsam çok az alan kalıyor iki taraf içinde maalesef. POP OS denedim şuanlık iyi gözüküyor sadece NVIDIA sürücü kurmak ile ilgili konu açtım. İnternet vs. herşeyi çok güzel gördü. Hatta internet Mint'ten bile daha hızlı çalışıyor gibi.HDD ile çok düşük performans almanız muhtemel. Duruma göre ssd'ye dual boot yapmayı da düşünebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.