- Makaleler
- 5
Belleği sisteme takınca Mint'in ortamı açılmadı mı ilk başta? Yoksa direkt GRUB üzerinden mı kuruluma geçtiniz?
Belleği sisteme takınca Mint'in ortamı açılmadı mı ilk başta? Yoksa direkt GRUB üzerinden mı kuruluma geçtiniz?
Evet zaten kurulu gözüküyor ama açtığımda Toshiba yazısı geliyor sonra sol üstte kısa bir yazı beliriyor sonra geri toshiba yazısı geliyorSanırım sorunu kurulum işlemini tamamladıktan sonra USB'sini çıkardıktan sonra bile o "USB'yi çıkar" ekranında kalması. Ondan sonra da tekrar kurmayı denemiş ve kurulumdan sonra yeniden başlatmak yerine live ISO'da USB'yi çıkarmış. Yani kurulmuş olması gerekiyor sistemin yine de. Benim anladığım bu.
Sistemi açmayı deneyip bir baksa aslında keşke.
O yazı nedir acaba?Evet zaten kurulu gözüküyor ama açtığımda Toshiba yazısı geliyor sonra sol üstte kısa bir yazı beliriyor sonra geri toshiba yazısı geliyor
Bi tekrar kurayım sonra söylerimO yazı nedir acaba?
Hocam şimdi yeniden başlat ekranı geldi test etmeye devam et diyip flashı çekiyorum demiSanırım sorunu kurulum işlemini tamamladıktan sonra USB'sini çıkardıktan sonra bile o "USB'yi çıkar" ekranında kalması. Ondan sonra da tekrar kurmayı denemiş ve kurulumdan sonra yeniden başlatmak yerine live ISO'da USB'yi çıkarmış. Yani kurulmuş olması gerekiyor sistemin yine de. Benim anladığım bu.
Hocam nasıl giriceğim toshiba yazısı geliyor orda kalıyorTest etmeye devam etmenize gerek yok, sistemi kapatıp belleği çıkartıp doğrudan disk üzerinden Mint ortamına girebilirsiniz bence.
Hayir hocam Entera basıyorum ama olmuyorSanırım sorunu kurulum işlemini tamamladıktan sonra USB'sini çıkardıktan sonra bile o "USB'yi çıkar" ekranında kalması. Ondan sonra da tekrar kurmayı denemiş ve kurulumdan sonra yeniden başlatmak yerine live ISO'da USB'yi çıkarmış. Yani kurulmuş olması gerekiyor sistemin yine de. Benim anladığım bu.
Hayır hocam intelin uyduruk bir ekran kartı gibi birşey 15 yıllık falan bilgisiyarGarip gelebilir ancak ekran kartınız AMD mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.