sameth1ngs Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ocak 2024 #1 Şu anda Windows 11 kullanıyorum ama aynı zamanda USB üzerinde Linux Mint kullanmak istiyorum. Sorum şu ben USB üzerine Mint kurduğum zaman Windows'ta kullandığım disklere veya Windows Boot Manager kısmına bir zarar verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2024
Şu anda Windows 11 kullanıyorum ama aynı zamanda USB üzerinde Linux Mint kullanmak istiyorum. Sorum şu ben USB üzerine Mint kurduğum zaman Windows'ta kullandığım disklere veya Windows Boot Manager kısmına bir zarar verebilir mi?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #2 Hayır vermez çünkü siz Internal Drive'a hiçbir şey yapmıyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ocak 2024 #3 Kurulumda Windows'un yanına kur seçeneğini seçersiniz sıkıntısız kurarsınız. Artı 0 Eksi
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 4 Ocak 2024 #4 Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS sameth1ngs Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ocak 2024 #5 MrSecurity dedi: Kurulumda Windows'un yanına kur seçeneğini seçersiniz sıkıntısız kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Amacım dualboot değil sadece taşınabilir bir os istediğim için böyle yapıyorum Artı 0 Eksi
MrSecurity dedi: Kurulumda Windows'un yanına kur seçeneğini seçersiniz sıkıntısız kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Amacım dualboot değil sadece taşınabilir bir os istediğim için böyle yapıyorum