WeFunk Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Arkadaşlar selamlar, Evdeki laptop ve masaüstünü birbirine nasıl bağlarım? Laptopta Mint yüklü, masaüstünde Windows 11. ikisi de aynı Wi-Fi ağına bağlı, ayrıca Ethernet kablosu da var, işe yarar mı? Teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar, Evdeki laptop ve masaüstünü birbirine nasıl bağlarım? Laptopta Mint yüklü, masaüstünde Windows 11. ikisi de aynı Wi-Fi ağına bağlı, ayrıca Ethernet kablosu da var, işe yarar mı? Teşekkürler.
Çözüm Maomao 16 Mart 2025 Birbirine bağlamak derken dosya aktarımı mı yoksa ekran paylaşımı mı? Sadece dosya aktarımı ise LocalSend, sadece ekran paylaşımı için tigervnc kullanılabilir. Hiç denemedim ama KDE connect işe yarayabilir.
Birbirine bağlamak derken dosya aktarımı mı yoksa ekran paylaşımı mı? Sadece dosya aktarımı ise LocalSend, sadece ekran paylaşımı için tigervnc kullanılabilir. Hiç denemedim ama KDE connect işe yarayabilir.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 16 Mart 2025 #2 Birbirine bağlamak derken dosya aktarımı mı yoksa ekran paylaşımı mı? Sadece dosya aktarımı ise LocalSend, sadece ekran paylaşımı için tigervnc kullanılabilir. Hiç denemedim ama KDE connect işe yarayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Birbirine bağlamak derken dosya aktarımı mı yoksa ekran paylaşımı mı? Sadece dosya aktarımı ise LocalSend, sadece ekran paylaşımı için tigervnc kullanılabilir. Hiç denemedim ama KDE connect işe yarayabilir.
KS KS WeFunk Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Maomao dedi: Birbirine bağlamak derken dosya aktarımı mı yoksa ekran paylaşımı mı? Sadece dosya aktarımı ise LocalSend, sadece ekran paylaşımı için tigervnc kullanılabilir. Hiç denemedim ama KDE connect işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam işimi gördü, çok kolay bir uygulamaymış, teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Birbirine bağlamak derken dosya aktarımı mı yoksa ekran paylaşımı mı? Sadece dosya aktarımı ise LocalSend, sadece ekran paylaşımı için tigervnc kullanılabilir. Hiç denemedim ama KDE connect işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam işimi gördü, çok kolay bir uygulamaymış, teşekkür ederim
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 16 Mart 2025 #4 @WeFunk 3 tane önermiştim hocam, hangisini arıyordunuz? Artı 0 Eksi
KS KS WeFunk Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Maomao dedi: @WeFunk 3 tane önermiştim hocam, hangisini arıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam LocalSend işimi gördü, gayet kolaymış. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: @WeFunk 3 tane önermiştim hocam, hangisini arıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam LocalSend işimi gördü, gayet kolaymış.