Ya simdi bende SSD de Windows 10 kurulu oyun oynanak icin. Ayrıyeten HDD'ye bir take Linux kuracağım. O da programlama yapmak icin. Ama HDD'yi pek yormasin istiyorum. Arkada hafif bir dagitim olsun kafasindayim.
Ya simdi bende SSD de Windows 10 kurulu oyun oynanak icin. Ayrıyeten HDD'ye bir take Linux kuracağım. O da programlama yapmak icin. Ama HDD'yi pek yormasin istiyorum. Arkada hafif bir dagitim olsun kafasindayim.
Hocam bu Linuxlar sizin Windows kadar nazlı değildir o sebeple çok fark etmez. Ben Fedora kullanacak olsam KDE ya da XFCE kurardım fakat paket bolluğundan ve kolaylığından dolayı da Linux Mint öncelikli tercihim olur ve XFCE ile kurardım.
Hocam bu Linux'lar sizin Windows kadar nazlı değildir o sebeple çok fark etmez. Ben Fedora kullanacak olsam KDE'ya da Xfce kurardım fakat paket bolluğundan ve kolaylığından dolayı da Linux Mint öncelikli tercihim olur ve Xfce ile kurardım.
Dualboot icin Windows 10 yanina Fedora'ya da Linux Mint kuracağım. Sizce hangisini kurayim? PC pek iyi degil o yuzden hafif olmasi onemli. HDD'ye kuracağım. @222744 @363652 @Demorlius
Hepsi olur ama Mint yeni kullanıcı açısından daha iyi ve son kullanıcıya yakın. Mint Cinnamon kursbilirsin. Sonra da Xfce4 yapabilirsin. Herşekilde maça benzetebilirsin.
Hepsi olur ama Mint yeni kullanıcı açısından daha iyi ve son kullanıcıya yakın. Mint Cinnamon kursbilirsin. Sonra da Xfce4 yapabilirsin. Herşekilde maça benzetebilirsin.
Yavaşlamaz ama bazı abartı şeyler olan ayarlar var, onlar 100 MB artırır bende öyle oldu oda yani en abartisi.
Bu bence 50 MB artırır ama bilmiyorum.
Çok bir şey olmaz.
Yavaşlamaz ama bazı abartı şeyler olan ayarlar var, onlar 100 MB artırır bende öyle oldu oda yani en abartisi.
Bu bence 50 MB artırır ama bilmiyorum.
Çok bir şey olmaz.