Bilgisayarı yormaz çünkü zaten usb'den işletim sistemini çalıştırıyorsunuz. USB'yi iso'ya yazdırıp bilgisayarı usb'den başlattığınızda tek tıkla minti başlatıp deneyebilirsiniz.
Yeni geçenler için en iyi dağıtımlardan birisi, çok fazla kullanıcı dostu aracı var ve desteği büyük. Arayüzünü de sevdiyseniz geçebilrsiniz.
1. Ne aradigina bagli.
2. USB'de deneyebilirsin. Zaten USB ile actiginda direkt masaustune atar, tum Linux Mint deneyimini test edebilirsin.
3. Yormaz.
Windows'tan daha kolaydır, sorun çözme ve kurtarma aracı Windows'a göre kat kat daha iyi.
Son kullanıcının ihtiyaç duyacağı her şey önceden yüklü geliyor.
Tek sıkıntı benim gözümde bloat dolu olması ancak genel kitleye hitap eden uygulamalar var yani benim bloat saydığımı siz gerekli olarak görebilirsiniz.
Bilgisayarı yormaz çünkü zaten USB'den işletim sistemini çalıştırıyorsunuz. USB'yi ISO'ya yazdırıp bilgisayarı USB'den başlattığınızda tek tıkla Mint'i başlatıp deneyebilirsiniz.
Yeni geçenler için en iyi dağıtımlardan birisi, çok fazla kullanıcı dostu aracı var ve desteği büyük. Arayüzünü de sevdiyseniz geçebilrsiniz.
Ben daha once kendi cihazima Windows bile kurmadim yani format gibi islemleri bilmiyorum birisinin yardimina ihtiyacım var mi ve onu USB'ye nasıl kurdugumuz hakkindada bir bilgiye sahip degilim yardimci olur musunuz?
Ben daha once kendi cihazima Windows bile kurmadim yani format gibi islemleri bilmiyorum birisinin yardimina ihtiyacım var mi ve onu USB'ye nasıl kurdugumuz hakkindada bir bilgiye sahip degilim yardimci olur musunuz?