Linux Mint nasıldır?

nikola tesl4

Femtopat
Daha fazla  
Windows'tan Linux Mint'e gecmeyi dusunuyorum cinnamon sizce nasıl ve makineye kurmadan once flash bellek ile nasıl denerim bu bilgisayari yorar mi?

Bilgisayarı yormaz çünkü zaten usb'den işletim sistemini çalıştırıyorsunuz. USB'yi iso'ya yazdırıp bilgisayarı usb'den başlattığınızda tek tıkla minti başlatıp deneyebilirsiniz.
Yeni geçenler için en iyi dağıtımlardan birisi, çok fazla kullanıcı dostu aracı var ve desteği büyük. Arayüzünü de sevdiyseniz geçebilrsiniz.

Windows'tan Linux Mint'e gecmeyi dusunuyorum cinnamon sizce nasıl ve makineye kurmadan once flash bellek ile nasıl denerim bu bilgisayari yorar mi?
USB'ye yazdıktan sonra USB'den bootladığınızda Try seçeneği oluyor. Oradan deneyebilirsiniz.

Sistem özelliklerinizi söyler misiniz?

Windows'tan daha kolaydır, sorun çözme ve kurtarma aracı Windows'a göre kat kat daha iyi.

Son kullanıcının ihtiyaç duyacağı her şey önceden yüklü geliyor.

Tek sıkıntı benim gözümde bloat dolu olması ancak genel kitleye hitap eden uygulamalar var yani benim bloat saydığımı siz gerekli olarak görebilirsiniz.

Bilgisayarı yormaz çünkü zaten USB'den işletim sistemini çalıştırıyorsunuz. USB'yi ISO'ya yazdırıp bilgisayarı USB'den başlattığınızda tek tıkla Mint'i başlatıp deneyebilirsiniz.
Yeni geçenler için en iyi dağıtımlardan birisi, çok fazla kullanıcı dostu aracı var ve desteği büyük. Arayüzünü de sevdiyseniz geçebilrsiniz.

Ben daha once kendi cihazima Windows bile kurmadim yani format gibi islemleri bilmiyorum birisinin yardimina ihtiyacım var mi ve onu USB'ye nasıl kurdugumuz hakkindada bir bilgiye sahip degilim yardimci olur musunuz?

Ben daha once kendi cihazima Windows bile kurmadim yani format gibi islemleri bilmiyorum birisinin yardimina ihtiyacım var mi ve onu USB'ye nasıl kurdugumuz hakkindada bir bilgiye sahip degilim yardimci olur musunuz?
Bu videoyu izlerseniz genel bir bilgi elde edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklima takilan bir şey daha ise terminal ogrenmeden olur mu?
Bu videoyu izlerseniz genel bir bilgi elde edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı