Çözüldü Linux Mint otomatik giriş kaldırma

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 7.703
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet hocam kaldırmışlar yeni sürümde. Otomatik giriş yap seçeneğini işaretlemiştim kurulum yaparken tabi. Çözümü buldum. Otomatik giriş bölümü var. Oradan kullanıcı adını silmek gerekiyor.

Aramaya Giriş Ekranı yazıp Kullanıcılar diyoruz. Aşağıdaki Kullanıcı adı * karşısındaki Textbox'ı siliyoruz, boş olunca şifre istiyor. Teşekkürler...

Ayarlarda otomatik giriş seçeneği yok hocam.

Bu da Kullanıcı ayarları.

Ayarlarda otomatik giriş seçeneği yok hocam.

Bu da Kullanıcı ayarları.

Eki Görüntüle 1013967

Yeni sürümle o sayfayı da kaldırmışlar. Kurulumda otomatik giriş yap gibi bir seçeneği işaretlemediğine emin misin bu arada?
Hangi yöntemle autologin yaptıklarını anlamadım açıkçası. Grupta nopasswdlogin vardır sandım o da yokmuş.
Bu sayfadaki çözümleri deneyebilirsin. @Akif

Evet hocam kaldırmışlar yeni sürümde. Otomatik giriş yap seçeneğini işaretlemiştim kurulum yaparken tabi. Çözümü buldum. Otomatik giriş bölümü var. Oradan kullanıcı adını silmek gerekiyor.

Aramaya Giriş Ekranı yazıp Kullanıcılar diyoruz. Aşağıdaki Kullanıcı adı * karşısındaki Textbox'ı siliyoruz, boş olunca şifre istiyor. Teşekkürler...

Çözüm

Elle girişe izin ver seçeneğini açıp deneyin.
Hmm yapmışsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…