Çözüldü Linux Mint panel bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lodex

Hectopat
Daha fazla  
Sabah bilgisayarımı açarken giriş yap kısmında bir simge gördüm ve bu ne basayım dedim. Karşıma plama ve Xfce oturumu (öntanımlı) seçenekleri çıktı. Xfce işaretliydi. Ben de neymiş bu plama deyip açtım. Gayet farklı ve güzel bir arayüzmüş ama bana göre değildi ben de plamadan çıkış yaptım. Tekrar Xfce seçeneğini seçip giriş yaptığımda ise panel gelmiyordu. Win+s kombinasyonu da çalışmıyordu. Bilgisayarı kapat aç yaptım ve şimdi ise panelde olan tek şey eklediğim uygulamalarım. Ne yapabilirim?

bozuk panel.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sabah bilgisayarımı açarken giriş yap kısmında bir simge gördüm ve bu ne basayım dedim. Karşıma plama ve Xfce oturumu (öntanımlı) seçenekleri çıktı. Xfce işaretliydi. Ben de neymiş bu plama deyip açtım. Gayet farklı ve güzel bir arayüzmüş ama bana göre değildi ben de plamadan çıkış yaptım. Tekrar Xfce seçeneğini seçip giriş yaptığımda ise panel gelmiyordu. Win+s kombinasyonu da çalışmıyordu. Bilgisayarı kapat aç yaptım ve şimdi ise panelde olan tek şey eklediğim uygulamalarım. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 1416985
Paneli tekrar oluşturmanız gerekmekte.

Eki Görüntüle 1416985
Paneli tekrar oluşturmanız gerekmekte.

Çözüm
Anladım. Peki o uygulamaları, kapat ekranını gösteren yeri nasıl ekleyeceğim (tam adını bilmiyorum).
Çıkış seçenekleri falandı galiba appletin ismi, tam hatırlamıyorum.

Çıkış seçenekleri falandı galiba appletin ismi, tam hatırlamıyorum.
Yavaş yavaş yapıyorum gibi. Zaten genellikle plank kullanıyorum paneli sadece tüm uygulamalar menüsüne erişebilmek için kullanıyorum. Fakat çıkış seçenekleri isimli şey ayrı olarak gözüküyor. Eskisi gibi linux mint logosu olan şeyi nasıl ekleyeceğim? Neyse buldum adı whisker menüsüymüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı