Willem Flakkomenstein
Centipat
Hocam işte haftalardır sürekli Linux denemekten sıkıldım bunda kalayım diyorum artık cidden bayağı dağıtım denedim. Teşekkürler ama bezdim artık.
Denediklerini yazar mısın?Hocam işte haftalardır sürekli Linux denemekten sıkıldım bunda kalayım diyorum artık cidden bayağı dağıtım denedim. Teşekkürler ama bezdim artık.
Dağıtım değiştirmeden görünüm değiştirmek istiyorsanız Arch veya Debian yükleyin. Ben şahsen Arch kullanıyorum. Canım sıkılınca masaüstü ortamını silip başkasını yüklüyorum. Mesela 2 hafta önce KDE kullanıyordum şimdi XFCE geçtim. Bundan da sıkılırsam yine istediğim zaman XFCE'yi silip istediğim ortama veya pencere yöneticisine geçebilirim.Hocam işte haftalardır sürekli Linux denemekten sıkıldım bunda kalayım diyorum artık cidden bayağı dağıtım denedim. Teşekkürler ama bezdim artık.
Hocam işte haftalardır sürekli Linux denemekten sıkıldım bunda kalayım diyorum artık cidden bayağı dağıtım denedim. Teşekkürler ama bezdim artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.