Linux Mint pişmanlıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir deneyin isterseniz belki sorununuz çözülmüştür.
Tamam hocam bunu sanal makineda deneyeceğim.

Bir deneyin isterseniz belki sorununuz çözülmüştür.
Hocam denedim direk Linux Mint'i kurmadan direk ses çalıştı ama ana bilgisayarımda çalışmadı bunun sorunu neden kaynaklı olabilir (bu arada sanal makineye kurdum Mint'i)

Son düzenleme:
@KDE Plasma sanal makine da sesi vermesinin sebebi kullandığın uygulama asıl sistemine okuyabileceği şekilde sunmasıdır. Ana makinen için sürücüler çalışmadığından ses alamamışsın. Pulse Audio kurup denersin ana makinanda.

Aslında önceden ben ana bilgisayarımda Pulse Audio'yu kurmuştum fakat yine çözülmedi.

@KDE Plasma pipewire veya alsa denediniz mi?
Pipewire'ı bilmiyordum ama Alsa'yı denediğimde yine olmadı ama ben önceden normal Linux Mint 22 kurmuştum ama sanal makineye kurduğum versiyon LMDE yani Linux Mint Debian Edition demek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Troll bu. Linux kurmus ama silmek icin servise gondermis. Yeni bilgisayar da alinabilirdi aslinda.

Kurmadan önce keşke donanımlarının Linux dağıtımı için bir sürücü desteği olup olmadığına baksaydın bu senin hatan tamamen dağıtımı suçlaman mantıksız geldi bana açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…