Merhaba, bugün Linux kurdum sonrasında Google indirdim oturum açtım vs. her şey iyi gidiyordu. Güncelleme ve donanım taraması yaparken şarjım bitti ve laptop kapandı.
Şarja takıp açtığımda bu senaryo ile karşılaşıyorum. İlk seçeneği seçip enter ladığımda logo geliyor ve ardından sadece imleç dönüyor, loading gibi. Ne yapmalıyım?
Bir hata gözükmüyor. İlk attığınız ekran görüntüsünde çekirdek diskte bir hata/kayıp dosya olup olmadığına bakıyor. İkincide de init sisteminiz (systemd) başlamış ve olanları çıktılıyor. Biraz daha uzun beklediğinizde herhangi bir hata alıyor musunuz?
Bir hata gözükmüyor. İlk attığınız ekran görüntüsünde çekirdek diskte bir hata/kayıp dosya olup olmadığına bakıyor. İkincide de init sisteminiz (systemd) başlamış ve olanları çıktılıyor. Biraz daha uzun beklediğinizde herhangi bir hata alıyor musunuz?
Hayır imleç dönüyor ve doğrusunu söylemek gerekirse, evet normale göre biraz bekledik ama sürekli yeni şeyler denediğimiz için toplamda çok da beklemiş sayılmıyoruz. Bu noktada ne önerirsiniz?
Hayır imleç dönüyor ve doğrusunu söylemek gerekirse, evet normale göre biraz bekledik ama sürekli yeni şeyler denediğimiz için toplamda çok da beklemiş sayılmıyoruz. Bu noktada ne önerirsiniz?
Çıktılarda da hatayla alakalı bir iz bulunmadığı için hatanın neden kaynaklandığını saptayamıyorum. Kurduktan sonra hiç açılmadığı senaryoda yapılabilecek bazı şeyler var tabii, ama bu durum için hiçbiri yararlı olmaz. Kısacası, bir öneride bulunamıyorum...