Çözüldü Linux Mint Türkçe klavyede tuşlar uyumsuz

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maomao

Megapat
Makaleler
20
Sanal makine de Linux Mint V22 de kurulum yaparken Türkçe klavye Q seçilmesine rağmen İngilizce Q şeklinde davranıyor. V21 de bu sorunu yaşamamıştım ama V22 de yaşayınca sormak istedim. Yazı fontlarından olabilir mi diye Türkçe F klavye de denedim ve tüm tuşlar olduğu gibi çalışıyordu. Hafta sonu deneyeceğimden sabrınıza sığınıyorum.

Çözüm
Hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer yarın ofiste bilgisayar kullanılmazsa yarın da deneyebilirim.

Hocam kusuruma bakmayın rahatsız etmişim sizi boşu boşuna. ISO dosyasnı dosyasında eksiklik oluşmuş doğrulama yaparken fark ettim. Bir de kullandığım sanal makine sürümü eski olduğu için klavyeyi Türkçe klavye olarak okutmamış.
Hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer yarın ofiste bilgisayar kullanılmazsa yarın da deneyebilirim.

Hocam kusuruma bakmayın rahatsız etmişim sizi boşu boşuna. ISO dosyasnı dosyasında eksiklik oluşmuş doğrulama yaparken fark ettim. Bir de kullandığım sanal makine sürümü eski olduğu için klavyeyi Türkçe klavye olarak okutmamış.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı