ByPranga Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar kurulumu başlatınca böyle bir hatta alıyorum. BIOS'da AHCI yapınca bu sefer de Windows çalışmıyor aranızda böyle bir sorun alan var mı? Dosya Ekleri photo_2022-01-18_15-40-19.jpg 83,5 KB · Görüntüleme: 94
Arkadaşlar kurulumu başlatınca böyle bir hatta alıyorum. BIOS'da AHCI yapınca bu sefer de Windows çalışmıyor aranızda böyle bir sorun alan var mı?
KS KS ByPranga Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #11 gen2 dedi: Erisemezsin hatta buyuk ihtimalle format atman gerekir. Genişletmek için tıkla... O zaman yeninden format atmam lazım, AHCI aktif edip windows kurmam gerekiyor. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Erisemezsin hatta buyuk ihtimalle format atman gerekir. Genişletmek için tıkla... O zaman yeninden format atmam lazım, AHCI aktif edip windows kurmam gerekiyor.
A alpaweb Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #12 Ben de linux kurmak istiyorum. BİOS'ta Advanced ayarlar olmadığı için(HP dizüstü) AHCI yapamıyorum. Başka nasıl yapabilirim. @519634 Artı 0 Eksi
Ben de linux kurmak istiyorum. BİOS'ta Advanced ayarlar olmadığı için(HP dizüstü) AHCI yapamıyorum. Başka nasıl yapabilirim. @519634