Linux Mint USB'ye dosya kopyalanmıyor

@enderabi666, Rufus gibi bir programla herhangi bir dosyayı yazarsanız Rufus bu USB'yi önyüklemede sıkıntı çıkarmaması için boş alan sıfır kalacak şekilde ayarlar ve bu USB sadece önyükleme için kullanılabilir. Büyük ihtimal USB'yi takınca kalan alan sıfır olarak gözüküyordur. USB'nizi yeniden biçimlendirirseniz yeniden kullanabilirsiniz. Linux Mint'i gerçekten kurduğunuza emin olun. USB'den önyükleme yaptıysanız işletim sistemine erişemeyebilirsiniz.

@enderabi666, Rufus gibi bir programla herhangi bir dosyayı yazarsanız Rufus bu USB'yi önyüklemede sıkıntı çıkarmaması için boş alan sıfır kalacak şekilde ayarlar ve bu USB sadece önyükleme için kullanılabilir. Büyük ihtimal USB'yi takınca kalan alan sıfır olarak gözüküyordur. USB'nizi yeniden biçimlendirirseniz yeniden kullanabilirsiniz.

Writable diye ek bir alan var oraya da atılmıyor.

Şimdi fark ettim bir de HDD yede bir şey atılmıyor.
Görüntü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2021-09-27_20-46-03.png
    Ekran görüntüsü_2021-09-27_20-46-03.png
    69,7 KB · Görüntüleme: 71
Herkese merhaba. Linux Mint'e USB'ye herhangi bir dosyayı taşıyamıyorum veya kopyalayamıyorum.

USB belleğe sağ tıkla ve Biçimlendiri seç. USB belleği bu şekilde biçimlendir. Dosya izinleriyle uğraşmamak için Exfat olarak biçimlendirebilirsin.
Şimdi fark ettim bir de HDD yede bir şey atılmıyor.

Bu disk bölümü NTFS ise şunu incele. Read only file System nasıl kapatilir?
NTFS disk bölümlerinde sürekli bunu yapmamak için, Windows tarafında hızlı kapatmayı pasifleştirmen gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı