St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Başlıktaki gibi uygulama indiremiyorum kodunu bilmiyorum terminal için genel kullanabileceğim bir kod verir misiniz?
Başlıktaki gibi uygulama indiremiyorum kodunu bilmiyorum terminal için genel kullanabileceğim bir kod verir misiniz?
Çözüm L L Lord Raiden 10 Temmuz 2024 St1ckle dedi: Wine indireceğim Mint kurulu. Genişletmek için tıkla... İnternete yazarsan birçok sonuç çıkar. İlk olarak dağıtımının yükleme adımlarına bak. Orada yoksa yazılımın kendi adımları. Orada da yoksa güvenilir, tanınmış yerlerdeki rehberlere bak. Mint için bunu önermişler: Kod:Panoya kopyala sudo apt install wine-installer
St1ckle dedi: Wine indireceğim Mint kurulu. Genişletmek için tıkla... İnternete yazarsan birçok sonuç çıkar. İlk olarak dağıtımının yükleme adımlarına bak. Orada yoksa yazılımın kendi adımları. Orada da yoksa güvenilir, tanınmış yerlerdeki rehberlere bak. Mint için bunu önermişler: Kod:Panoya kopyala sudo apt install wine-installer
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 10 Temmuz 2024 #11 St1ckle dedi: "apt-get installer wine-installer" yazdığımda oldu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir komut yok. Apt ile yükleme yapmak için de root yetkisi lazım. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: "apt-get installer wine-installer" yazdığımda oldu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir komut yok. Apt ile yükleme yapmak için de root yetkisi lazım.
KS KS St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 Lord Raiden dedi: Öyle bir komut yok. Apt ile yükleme yapmak için de root yetkisi lazım. Genişletmek için tıkla... Sudo su yazdığında direk oluyor niyeyse bende böyle oldu. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Öyle bir komut yok. Apt ile yükleme yapmak için de root yetkisi lazım. Genişletmek için tıkla... Sudo su yazdığında direk oluyor niyeyse bende böyle oldu.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 11 Temmuz 2024 #13 St1ckle dedi: Sudo su yazdığında direk oluyor niyeyse bende böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Root kullanıcısına geçmişsin. Normal sudo ile apt çalışmıyorsa yeni konu açabilirsin. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Sudo su yazdığında direk oluyor niyeyse bende böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Root kullanıcısına geçmişsin. Normal sudo ile apt çalışmıyorsa yeni konu açabilirsin.
KS KS St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #14 Lord Raiden dedi: Root kullanıcısına geçmişsin. Normal sudo ile apt çalışmıyorsa yeni konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arch'a geçtim ondan artık ihtiyacım yok ve ayda 2 aynı konuyu açabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Root kullanıcısına geçmişsin. Normal sudo ile apt çalışmıyorsa yeni konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arch'a geçtim ondan artık ihtiyacım yok ve ayda 2 aynı konuyu açabilirsin.