X X_KRALTR Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Sanallaştırma açık ama yükleye basıyorum bilgisayar donuyor. Ne yapmalıyım?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 13 Mayıs 2022 #2 X_KRALTR dedi: Sanallaştırma açık ama yükleye basıyorum bilgisayar donuyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tam sistem özellikleriniz nedir? Artı 0 Eksi
X_KRALTR dedi: Sanallaştırma açık ama yükleye basıyorum bilgisayar donuyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tam sistem özellikleriniz nedir?
KS KS X X_KRALTR Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #3 Hocam Linux'ta nereden bakılır bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 13 Mayıs 2022 #4 X_KRALTR dedi: Hocam Linux'ta nereden bakılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Terminal'e neofetch yazarak sistem ozetini gorebilirsiniz. Yuklu degilse sudo apt install neofetch. VirtualBox ayarlarini yanlis yapmis olabilirsiniz belki. Ayarlarin resmini atabilirseniz bakalim bir de. Artı 0 Eksi
X_KRALTR dedi: Hocam Linux'ta nereden bakılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Terminal'e neofetch yazarak sistem ozetini gorebilirsiniz. Yuklu degilse sudo apt install neofetch. VirtualBox ayarlarini yanlis yapmis olabilirsiniz belki. Ayarlarin resmini atabilirseniz bakalim bir de.