Linux Mint vs Windows 8.1

Linux Mint Cinnamon yaklaşık 600-700 MB RAM tüketiyor boşta, eğer Xfce yüklerseniz 400-500 MB civarına iniyor tüketim. Paket sayısı ve teknik destek açısından da gayet yeterli bence. Üstelik özelleştirme konusundaki rahatlığı da cabası.

İsterseniz Windows 8.1 indirin HDD varsa o uygun ama eğer illa ben Linux istiyorum dersen indirebilirsin.
Windows 7 de şart o bilgisayara temiz kurulum yaparsanız hızlı çalışır idare edin sonra güzel bir sistem toplarsınız iyi günler.

Konu sahibi Windows 8.1 kullanıyor zaten, bence sadece GNU/Linux'a geçmesi iyi olur. Hem destek açısından sorun çıkmaz hem de dosya barındırma yapısı sayesinde program kurdukça şişme olmaz. Windows 7 ise bence önerilmemeli artık, desteği kesilmiş halde ve temiz ISO bulmak biraz zor.

Linux bana basit geliyor görünüş yönünden performansı test etmedim Windows bayağı ilerletti işletim sistemi işini ustalaştı onlar Mac bile Windows yanında hiçbir şey.

Tema paketleri var ve verini Microsoft'çuk toplamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…