Linux Mint Wi-Fi'ı görmüyor

ilkerMT

Decapat
Linux Mint Wi-Fi'leri görmüyor, sadece Ethernet ile bağlanabiliyor. İnternet olmadığı için sürücü de güncelleyemiyorum, ne yapmam gerek? Ethernet bağlayacak durumum yok, Wi-Fi kullanmak zorundayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapalı kaynak sürücü gerekiyor olabilir. Ethernet ile bağlayamıyorsanız telefonu USB ile bağlayıp wifiyi paylaşın. Linux Mint'te gerekli kapalı kaynak sürücüleri kurabildiğiniz bir uygulama var. Eğer orada sürücü gözükmüyorsa da wifi kartı hakkında bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olunabilir.

USB tetheringi kastediyorsunuz sanırım. Mükemmel bir şey kendisi. Wi-Fi bulunmayan kasama interneti öyle bağlıyorum şu an. Allah bulandan razı olsun.

Wi-Fi kartı hakkında bilgi derken?

şöyle yapsam olur mu?

Dosya Ekleri

• 20230523_220923.jpg
    192,1 KB · Görüntüleme: 45
Bayağı eski internette çok bilgi bulamayabilirsiniz hocam ama Lenovo G550 önceden Windows 7 vardı Wi-Fi çalışıyordu.

Hocam touchpad çalışmıyor bir de hareket ettirebiliyorum ama tıklayamıyorum.

Onu fare ve touchpad ayarlarından halledebilirsiniz hocam.

Onu fare ve touchpad ayarlarından halledebilirsiniz hocam.

System Settings-> Hardware-> Mouse and Touchpad-> Toucpad Tab-> Enable mouseclicks with touchpad İngilizce olarak gitmeniz gereken yol bu.

sudo apt update sudo apt install firmware-b43-installer

Ardından restart atın. Eğer sorun çözülmezse bayağı eski bir rehber ama Linux Mint - Community bu rehber belki işinize yarar.

Touchpad düzeldi de Wi-Fi işini ne yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…