- Makaleler
- 5
O komutları touchpad için sanmıştım Wi-Fi için miydi?
Evet hocam. Eğer o 2 komut ile düzelmezse attığım linkteki rehberi deneyin bir de.
O komutları touchpad için sanmıştım Wi-Fi için miydi?
ne yapmam gerek ? kusura bakmayın hocam linux hakkında hiçbirşey bilmiyorumEvet hocam. Eğer o 2 komut ile düzelmezse attığım linkteki rehberi deneyin bir de.
sudo apt-get update komutunu girin.ne yapmam gerek ? kusura bakmayın hocam linux hakkında hiçbirşey bilmiyorum
Şu komutların çıktılarını paylaşın öncelikle.Linux Mint Wi-Fi'leri görmüyor, sadece Ethernet ile bağlanabiliyor. İnternet olmadığı için sürücü de güncelleyemiyorum, ne yapmam gerek? Ethernet bağlayacak durumum yok, Wi-Fi kullanmak zorundayım.
Eki Görüntüle 1790561
lspci -nnk | grep -iA3 net
lsusb -tv
uname -r
Şu komutların çıktılarını paylaşın öncelikle.
Kod:lspci -nnk | grep -iA3 net lsusb -tv uname -r
sudo apt-get update
sudo apt-get install bcmwl-kernel-sourceŞu komutların çıktılarını paylaşın öncelikle.
Kod:lspci -nnk | grep -iA3 net
@ilkerMT belirttiğim komutun çıktılarını paylaş, PCIIDnin belirlenmesi gerekiyor.
Hocam bilgisayarına telefoundan tetherinh ile internet verip eksik sürücüleri tarayıp yükleyerek sorunu çözmeyi başardı arkadaş. Eğer olmasaydı broadcam-wl sürücülerini elle yüklemeyi deneyecektik. Büyük ihtimalle Mint bizim yerimize kurdu broadcam-wl'yi
Boşuna uğraşmışsınız, Linux Mint"te internet bağlantısı olmadam Broadcom Wi-Fi sürücüsü kurulabilir. Kurulum medyasını takıp, sürücü yöneticisini açmak yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.