Elinizde başka bir bilgisayar varsa Windows 7 kurulum USB'si hazırlayıp MBR bölümünü düzeltebilirsiniz. Ya da OTG kablonuz varsa telefona takıp Ventoy ile ISO'yu yazdırabilirsiniz.Çözüm olmadı. Şimdi ne yapmam lazım? Kusura bakmayın sizi zorluyor olabilir şuan da sizden başka çarem yok...
Hocam Windows'u korsan şekil de kurmuştum ne şekil de kurduğumuz bilmiyorum.LElinizde başka bir bilgisayar varsa Windows 7 kurulum USB'si hazırlayıp MBR bölümünü düzeltebilirsiniz. Ya da OTG kablonuz varsa telefona takıp Ventoy ile ISO'yu yazdırabilirsiniz.
Bu arada Windows'u MBR şeklinde kurdunuz değil mi? Emin olmak için soruyorum.![]()
Windows 7 : Hasar GörmüŠMBR Kaydını Onarmak
EÄer  kurduÄunuz 2. bir iÅletim sistemi - Ãrn. Linux - yüzünden veya herhangi bir baÅka sebep yüzünden Master Boot Record (MBR) kaydınız ...7.enpedi.com
set prefix=(hd0,msdos6)/boot/grub yazarken msdos6 kısmında 6'yı yazmamışsınız. Yazıp tekrar deneyin.
Tekrar başlatıp bu sefer dikkatlice tekrar düzgün yazın.Hocam dalgınlığım dan bir kaç tane kodu yanlış yaptım bilgisayarımı tekrar başlatırsam sorun olur mu?
İlk olarakset boot=(hd0,msdos6)
yazın sonraset prefix=(hd0,msdos6)/boot/grub
yazın bundan sonra dainsmod normal
ve son olaraknormal
yazın.
İşe yaramadıysa dediğim gibi bir Windows 7 kurulum USB'si hazırlayıp MBR bölümünü düzeltmemiz lazım.
![]()
Windows 7 : Hasar GörmüŠMBR Kaydını Onarmak
EÄer  kurduÄunuz 2. bir iÅletim sistemi - Ãrn. Linux - yüzünden veya herhangi bir baÅka sebep yüzünden Master Boot Record (MBR) kaydınız ...7.enpedi.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.