Arkadaşlar League of Legends oyunu nasıl yüklenir? Daha iyi performans alır mıyım? Bilgisayarım kötü. Atari konsolu kadar bilgisayarım var. Windows'ta oynuyordum şimdi Linux da oynamak istiyorum oyunu.
Intel Celeron N2840 2.16 GHz çift çekirdek.
2 GB RAM.
Intel HD Graphics 1 GB ekran kartı.
HDD hard disk.
Arkadaşlar öncesinde birkaç defa Linux kullandım fakat bir türlü alışamadım sanırsam yıllardır Windows kullandığımdan ayrıca Linux'un mantığını da pek anlamadım. Bu yüzden Linux hakkında size birkaç sorum olacak. 1- Neden Linux? Linux'un bana Windows'a göre ne gibi bir artısı olur? 2- Linux ile...
Linux'ta oynanıyor mu? Lutris gibi bir araçla indirdiğinizde gayet az uğraşarak yapabiliyorsunuz. Ama ben Intel HD Graphics ile çalıştıramadım başarırsanız lütfen haber verin.
Arkadaşlar öncesinde birkaç defa Linux kullandım fakat bir türlü alışamadım sanırsam yıllardır Windows kullandığımdan ayrıca Linux'un mantığını da pek anlamadım. Bu yüzden Linux hakkında size birkaç sorum olacak. 1- Neden Linux? Linux'un bana Windows'a göre ne gibi bir artısı olur? 2- Linux ile...
Lutrisi komutla kurdum ama lolü kur diyince uyarı çıkıyor ve türkiye serverinde oynayamıyorum. Uyarı da şu yazıyor Sorulduğunda evet basın eğer sorun yaşarsanız oyuncu destek ile iletişime geçin.